Povezane vesti
Ćerke Andrije Bajića izbacile Canine stvari: Komoda, lampa i džakovi blokirali ulicu, policija odmah reagovala
Telegraf pre 8 sati
Danas su ćerke pokojnog Andrije Bajića iz porodične kuće u Beogradu izbacile sve stvari pevačice poznate kao Mala Cana i ostavile ih na ulici. Zatečena prizorom, pevačica je odmah pozvala policiju, koja je intervenisala u najkraćem roku. Nakon što su… »
Policija reagovala zbog male Cane. Došli ispred kuće Andrije Bajića, nakon što je prijavila da joj među izbačenim stvarima ovo…
Blic pre 9 sati
Ćerke Andrije Bajića izbacile su stvari Male Cane na ulicu. Mala Cana je pozvala policiju jer nije pronašla ssve svoje stvari ispred kuće. Nakon što su ćerke Andrije Bajića izbacile njene stvari na ulicu, policija je reagovala, nakon poziva Male Cane… »
Haos ispred kuće Andrije Bajića, reagovala i policija: Ćerke izbacile stvari Male Cane, usledio sukob zbog cveća
Mondo pre 9 sati
Pevačica Mala Cana danas je došla ispred kuće pokojnog muža Andrije Bajića kako bi preuzela svoje stvari koje su tamo ostale. Nakon što su komadi nameštaja i ostale stvari izbačene na ulicu, pevačica je primetila da joj nedostaje saksijsko cveće, pa je… »
HAOS U BEOGRADU, REAGOVLA I POLICIJA! Mala Cana slomljena na ulici, ćerke pokojnog supruga joj izbacile stvari!
Svet & Skandal pre 10 sati
Pevačica Mala Cana došla je do kuće koju je njen pokojni suprug Andrija Bajić ostavio svojim ćerkama kako bi uzela svoje stvari koje su ostale unutra. Nekada je ovde živeo Andrija sa Canom, odakle su se iselili i prešli u Devojački bunar, a sada je taj… »
"Izbacile su mi stvari kao da sam pas" Cana traži poligraf za ćerke Andrije Bajića: Je l' im malo ovo što im je otac ostavio?…
Kurir pre 11 sati
Nakon što su ćerke Andrije Bajića izbacile stvari Male Cane na ulicu ispred kuće koju je on ostavio naslednicama, pevačica je otvorila dušu za Kurir. - U dogovoru sa njihovim advokatom sam tražila stvari koje su lično moje. Ne znam da li je ovde sve… »
"Malo im što im je otac ostavio, izbacile me kao da sam pas": Cana besna zbog ćerki Andrije Bajića, traži poligraf
Mondo pre 10 sati
Pevačica Mala Cana danas je išla ispred kuće pokojnog supruga Andrije Bajića, kako bi pokupila stvari koje su njegove ćerke iznele na ulicu. Nedugo nakon što je ispred kuće stigla Cana sa kombijem, došla je i policija. Sada je otkrila kako je došlo do… »
(Foto, video) Stvari u kesama, nameštaj na trotoaru Mala Cana zatekla jeziv prizor ispred kuće u kojoj je živela sa Andrijom…
Blic pre 11 sati
Cana je došla do kuće koju je Andrija ostavio ćerkama kako bi preuzela svoje stvari. Njene stvari su je dočekale spakovane ispred kapije, što ju je zateklo i šokiralo. Ćerka Andrije Bajića izbacila je stvari Male Cane na ulicu samo nekoliko dana posle… »
Ćerke Andrije Bajića izbacile Canine stvari iz kuće: Nameštaj i lampe na ulici, došla i policija (Foto, Video)
Mondo pre 11 sati
Mala Cana došla je do kuće koju je njen pokojni suprug Andrija Bajić ostavio svojim ćerkama kako bi uzela svoje stvari koje su ostale unutra. Ona je kombijem stigla ispred nekretnine. Nekada je ovde živeo Andrija sa Canom, odakle su se iselili i prešli u… »
Ćerke Andrije Bajića izbacile Canine stvari iz kuće, nisu joj dale da uđe unutra, pevačica tvrdi da joj ovo nisu vratile…
Kurir pre 11 sati
Mala Cana došla je do kuće koju je njen pokojni suprug Andrija Bajić ostavio svojim ćerkama kako bi uzela svoje stvari koje su ostale unutra. Ona je kombijem stigla ispred nekretnine. Nekada je ovde živeo Andrija sa Canom, odakle su se iselili i prešli u… »
Policija reagovala zbog male cane Ćerke Andrije Bajića joj iz kuće izbacile stvari na ulicu, ekipa izašla na teren (foto…
Kurir pre 11 sati
Pevačica Mala Cana danas je došla ispred kuće pokojnog muža Andrije Bajića kako bi preuzela svoje stvari koje su tamo ostale. Nakon što su komadi nameštaja i ostale stvari izbačene na ulicu, pevačica je primetila da joj nedostaje saksijsko cveće, pa je… »
Vesti dana »
Arakči: Napad Ukrajine na iranski brod u Kaspijskom moru ne može ostati bez odgovora
Insajder pre 1 satjoš 43 povezane
(Uživo) Derbi na stadionu "Rajko Mitić": Šarić stavio tačku na pobedu Crvene zvezde nad Vojvodinom
Dnevnik pre 1 danjoš 71 povezana
Štrajk grčkih carinikaa prelazima sa Severnom Makedonijom najavljen za sutra
Radio sto plus pre 4 satijoš 27 povezanih
Spasioci evakuisali tijela dvoje planinara iz BiH na Elbrusu, potraga za još troje privremeno obustavljena
Slobodna Evropa pre 1 danjoš 47 povezanih