Povezane vesti

Filip Car objavio jeziv snimak na kom Kristijan ubija psa: Kristina plače i vrišti, on viče "gotov je, rešeno"

Filip Car objavio jeziv snimak na kom Kristijan ubija psa: Kristina plače i vrišti, on viče "gotov je, rešeno"

Mondo pre 7 sati
Filip Car, nekadašnji učesnik rijalitija, umešao se u novonastalu dramu i sukob između Kristine Spalević i Kristijana Golubovića. Naime, Filip se u nekoliko navrata oglasio na društvenim mrežama i izneo svoj sud, ali i uznemirujući video snimak za koji… »
Filip Car se oglasio nakon pretnji Kristijana Golubovića: "Za 10 dana sam u Beogradu, samo mi se javi"

Filip Car se oglasio nakon pretnji Kristijana Golubovića: "Za 10 dana sam u Beogradu, samo mi se javi"

Mondo pre 8 sati
Bivši rijaliti učesnik Filip Car oglasio se na Instagramu povodom haosa između bivših partnera Kristijana Golubovića i Kristine Spalević. On je rekao da za 10 dana dolazi u Beograd i da je spreman da se i sam suoči sa Golubovićem. Kristina je podelila… »
"Javite mu dolazim za 10 dana" Filip Car hitno reagovao zbog Kristijana, tvrdi da mu preti: Da vidimo šta još imam o tebi...

"Javite mu dolazim za 10 dana" Filip Car hitno reagovao zbog Kristijana, tvrdi da mu preti: Da vidimo šta još imam o tebi...

Kurir pre 10 sati
Nekadašnji učesnik rijalitija Filip Car je progovorio o drami o kojoj bruji Srbija, a to je sukob između Kristine i Kristijana. Naime, Kristina je na svom Instagramu podelila snimak povređenog psa, za kog tvrdi da je Kristijan vršio nasilje nad njim, a… »
Uznemirujuće! Kristijan Golubović ubija nedužnog psa, Filip Car sve podelio javno! Kristina plače i vrišti, a on viče: Gotov…

Uznemirujuće! Kristijan Golubović ubija nedužnog psa, Filip Car sve podelio javno! Kristina plače i vrišti, a on viče: Gotov…

Kurir pre 9 sati
Filip Car, nekadašnji učesnik rijalitija, umešao se u novonastalu dramu i sukob između Kristine Spalević i Kristijana Golubovića. Naime, Filip se u nekoliko navrata oglasio na društvenim mrežama i izneo svoj sud, ali i uznemirujući video snimak za koji… »
"Javite mu dolazim za 10 dana" Filip Car se oglasio nakon pretnji Kristijana Golubovića: Haos ne prestaje

"Javite mu dolazim za 10 dana" Filip Car se oglasio nakon pretnji Kristijana Golubovića: Haos ne prestaje

Blic pre 10 sati
Željko Mitrović je suspendovao Kristijana i Kristinu sa televizije zbog incidenta. Kristina je objavila uznemirujući snimak na kojem Kristijan vrši nasilje nad kućnim ljubimcem. Bivši rijaliti učesnik Filip Car oglasio se na Instagramu povodom haosa… »
Uznemirujuće! Filip Car objavio potresni snimak kako Kristijan Golubović zlostavlja psa posle čega je uginuo

Uznemirujuće! Filip Car objavio potresni snimak kako Kristijan Golubović zlostavlja psa posle čega je uginuo

Telegraf pre 10 sati
Drama između Kristine Spalević i Kristijana Golubovića ne jenjava, a u ceo slučaj uključio se i bivši rijaliti učesnik Filip Car, koji se u nekoliko navrata oglasio na društvenim mrežama. Car je na svom Instagram profilu objavio uznemirujući snimak za… »

Vesti dana »