Povezane vesti
Zašto su kasnile poruke o nestanku devojčice: MUP unapređuje sistem, upozorenja će stizati svima odjednom
Newsmax Balkans 26.07.2026
Devojčica (12) iz Beograda pronađena je nakon što je zbog njenog nestanka aktiviran sistem "Pronađi me" (Amber alert), a deo javnosti postavio je pitanje da li je upozorenje trebalo da bude upućeno ranije i koliko je vremena potrebno da SMS poruke stignu… »
Zašto su kasnile poruke o nestanku deteta – MUP najavljuje unapređenje sistema "Pronađi me"
RTS 26.07.2026
Dvanaestogodišnja devojčica iz Beograda pronađena je nakon što je zbog njenog nestanka aktiviran sistem "Pronađi me" (amber alert). Deo javnosti postavio je pitanje da li je upozorenje trebalo da bude upućeno ranije i koliko je vremena potrebno da SMS… »
Vesti dana »
Studentska lista nastavila biciklističku turu "Čuvari Ustava" i predstavljanje plana
Telegraf pre 1 satjoš 8 povezanih
"Ovo je katastrofa" Oglasio se Merc nakon izbora u Nemačkoj: "Prihvatam odgovornost"
Blic pre 25 minutajoš 58 povezanih
Minut ćutanja i cveće za ubijene pse: Protest građana ispred pečenjare u Mladenovcu
Pravo u centar pre 3 sata
Ko sve ima pravo na 6.000 dinara? Prijava traje još sutra, evo kada počinje isplata
Euronews pre 9 satijoš 28 povezanih