Povezane vesti
Zašto su kasnile poruke o nestanku devojčice: MUP unapređuje sistem, upozorenja će stizati svima odjednom
Newsmax Balkans pre 27 dana
Devojčica (12) iz Beograda pronađena je nakon što je zbog njenog nestanka aktiviran sistem "Pronađi me" (Amber alert), a deo javnosti postavio je pitanje da li je upozorenje trebalo da bude upućeno ranije i koliko je vremena potrebno da SMS poruke stignu… »
Zašto su kasnile poruke o nestanku deteta – MUP najavljuje unapređenje sistema "Pronađi me"
RTS pre 27 dana
Dvanaestogodišnja devojčica iz Beograda pronađena je nakon što je zbog njenog nestanka aktiviran sistem "Pronađi me" (amber alert). Deo javnosti postavio je pitanje da li je upozorenje trebalo da bude upućeno ranije i koliko je vremena potrebno da SMS… »
Vesti dana »
Teheran oštro reagovao na najavu novih američkih sankcija; irački tankeri dobili dozvolu za Ormuski moreuz
RTS pre 50 minutajoš 2 povezane
Igra koja se pretvorila u jezivu tragediju! Devojčica (3) umrla u najstrašnijim mukama: Glava joj se zaglavila u igrački, nije joj bilo spasa! (foto)
Kurir pre 30 minutajoš 1 povezana
Partizan se čupa iz teške situacije! Crno-beli na nezgodnom gostovanju u nezgodnijem trenutku! Evo gde možete da gledate utakmicu protiv Mladosti
Kurir pre 4 minutajoš 6 povezanih
Masovna otmica u Nigeriji: Napadači upali u nekoliko sela, vojska na terenu
IndeksOnline pre 14 minutajoš 1 povezana