Povezane vesti
"Nije mi lako..." Otkriveno kako je protekao prvi susret Stanije i njenog brata posle Elite 9: Nisam idealno, plačem
Kurir 26.07.2026
Stanija Dobrojević pobedila je u rijalitiju " Elita 9", a u studiju je u finalu nije čekao rođeni brat Sani. Ona je sad otkrila da je susret sa njim nakon rijalitija prošao veoma emotivno. "Nije mi lako, sinoć sam se videla sa bratom i snajkom", navela… »
"Nisam idealno, plačem" Stanija otkrila šta se dogodilo pri susretu sa rođenim bratom posle Elite 9: "Nije mi lako"
Blic 26.07.2026
Stanija ističe da joj brat mnogo znači i da ju je susret rasplakao. Porodica joj pruža podršku i ljubav, ali i dalje je emotivno uzdrmana. Stanija Dobrojević pobedila je u rijalitiju "Elita 9", a u studiju je u finalu nije čekao rođeni brat Sani. Ona je… »
"Nisam idealno, mnogo plačem": Stanija Dobrojević slomljena zbog brata, nije je sačekao u Šimanovcima
Telegraf 26.07.2026
Iako je u finalu rijalitija "Elita 9" ponela titulu pobednice, Staniju Dobrojević u studiju nije sačekao rođeni brat Sani. Ipak, njihov naknadni susret bio je prožet snažnim emocijama, što je starleta nedavno otkrila javnosti. - Nije mi lako, sinoć sam… »
Vesti dana »
Ministarstvo finansija o usvojenom rebalansu: Novac od većih prihoda usmeravamo građanima
Euronews pre 31 minutajoš 51 povezana
Slučaj eksploziva kod gasovoda kod Kanjiže: VJT u Subotici vodi istragu protiv sedmoro
Radio 021 pre 21 minutajoš 31 povezana
Potpisan okvirni sporazum o izgradnji fabrike baterija za dronove i robote u Inđiji
Nova pre 36 minutajoš 48 povezanih
Statistika: Rast slovenačkog BDP prošle godine 1,5 odsto
Radio sto plus pre 16 minutajoš 27 povezanih