Повезане вести
"Није ми лако..." Откривено како је протекао први сусрет Станије и њеног брата после Елите 9: Нисам идеално, плачем
Курир пре 9 сати
Станија Добројевић победила је у ријалитију " Елита 9", а у студију је у финалу није чекао рођени брат Сани. Она је сад открила да је сусрет са њим након ријалитија прошао веома емотивно. "Није ми лако, синоћ сам се видела са… »
"Нисам идеално, плачем" Станија открила шта се догодило при сусрету са рођеним братом после Елите 9: "Није ми лако"
Блиц пре 10 сати
Станија истиче да јој брат много значи и да ју је сусрет расплакао. Породица јој пружа подршку и љубав, али и даље је емотивно уздрмана. Станија Добројевић победила је у ријалитију "Елита 9", а у студију је у финалу није чекао… »
"Нисам идеално, много плачем": Станија Добројевић сломљена због брата, није је сачекао у Шимановцима
Телеграф пре 9 сати
Иако је у финалу ријалитија "Елита 9" понела титулу победнице, Станију Добројевић у студију није сачекао рођени брат Сани. Ипак, њихов накнадни сусрет био је прожет снажним емоцијама, што је старлета недавно открила јавности. -… »
Вести дана »
Од 5 до 9 часова обустава рада на прелазима Северна Македонија-Грчка, пропуштање возила на 10 минута
РТС пре 1 сатјош 6 повезаних
ВИДЕО: Изгорело око 2.000 квадрата ниског растиња у Петроварадину - други пожар у мање од 12 сати
Радио 021 пре 4 минутајош 1 повезана