Povezane vesti
Kija Kockar reagovala zbog Kristijana Golubovića: Objavila snimak kao dokaz: "Pre 5 godina sam videla i reagovala", dotakla se…
Blic pre 15 sati
Kristina Spalević, njegova partnerka, detaljno je opisala incident, tvrdeći da je bila svedok mučenja psa dok je bila sa dvomesečnom bebom. Kija Kockar je javno reagovala na vest i podelila stari snimak iz rijalitija kao dokaz Kristijanove agresije… »
"Pre 5 godina sam videla..." Oglasila se Kija Kockar povodom stravičnog nasilja Kristijana Golubovića: Ako je istina...
Kurir pre 17 sati
Kristina Spalević nedavno je objavila video snimke iz perioda zajedničkiog života sa Kristijanom Golubovićem i potresla javnost. Bivša učesnica rijalitija otkrila je detalje maltretiranja njenog partnera, segmente svađe, ali i brutalnog nasilja, kako nad… »
Kija Kockar objavila video kao dokaz, urnisala Kristijana: “Pre 5 godina sam videla… ako je Pink reagovao…”
Telegraf pre 19 sati
Kristina Kija Kockar oglasila se povodom zabrane Kristijana Golubovića na RTV Pink. Ona je reagovala na užasne tvrdnje koje je Kristina Spalević iznela poslednjih dana o Goluboviću. Objavila je snimak iz rijalitija, na kojem je komentarisala njih dvoje i… »
Vesti dana »
'Trka s vremenom pre toplotnog talasa': Francuska i Španija u borbi protiv šumskih požara
BBC News pre 5 satijoš 44 povezane
Skupština Srbije raspravlja o nepoverenju Vladi zbog afere Generalštab, premijer odbacuje kritike
Slobodna Evropa pre 1 danjoš 97 povezanih
Diplomatske tenzije: Tramp ocenjuje razgovore sa Iranom dobrim, Netanjahu u Vašingtonu
Naslovi.ai pre 3 satajoš 49 povezanih