Povezane vesti

Zelenski stigao u Britaniju gde će se sastati sa Endijem Bernamom

Zelenski stigao u Britaniju gde će se sastati sa Endijem Bernamom

RTV pre 12 minuta
LONDON - Ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski stigao je danas u Veliku Britaniju gde će se sastati sa novim britanskim premijerom Endijem Bernamom. Zelenski je napisao na Fejsbuku da je ključni prioritet protivvazdušna odbrana, pomorska bezbednost i… »
"Smenio sam ih obojicu": Zelenski govorio o sukobu ministara odbrane i prvog čoveka vojske, pa pomenuo Putina: "Sprema se..."

"Smenio sam ih obojicu": Zelenski govorio o sukobu ministara odbrane i prvog čoveka vojske, pa pomenuo Putina: "Sprema se..."

Blic pre 5 sati
Zelenski je naglasio da je fokusiran na odnose sa SAD i saveznicima radi obezbeđivanja daljih isporuka oružja i novca za Ukrajinu Protivvazdušna odbrana je prioritet zbog sve češćih ruskih raketnih napada na ukrajinske gradove, ali Ukrajini nedostaje… »
"Smenio sam ih obojicu"

"Smenio sam ih obojicu"

B92 pre 5 sati
Predsednik Ukrajine Volodimir Zelenski izjavio jeda je bio suočen sa pogoršanjem odnosa između svog ministra odbrane Mihaila Fedorova i načelnika oružanih snaga Oleksandra Sirskog, zbog čega je, kako je naveo, odlučio da smeni obojicu "za dobrobit… »
Zelenski otkrio razloge smena u vojnom vrhu: sukob ministra i generala pretio zemlji

Zelenski otkrio razloge smena u vojnom vrhu: sukob ministra i generala pretio zemlji

Politika pre 5 sati
Smena u vojnom vrhu „za dobrobit nacije”. Predsednik Ukrajine Volodimir Zelenski izjavio je u intervjuu za Skaj njuz da je bio suočen sa pogoršanjem odnosa između svog ministra odbrane Mihaila Fedorova i načelnika oružanih snaga Oleksandra Sirskog, zbog… »
Zelenski obelodanio: Ukrajinski predsednik objasnio zašto je smenio i Fedorova i Sirskog

Zelenski obelodanio: Ukrajinski predsednik objasnio zašto je smenio i Fedorova i Sirskog

Večernje novosti pre 5 sati
PREDSEDNIK Ukrajine Volodimir Zelenski izjavio je u intervjuu za Skaj njuz da je bio suočen sa pogoršanjem odnosa između svog ministra odbrane Mihaila Fedorova i načelnika oružanih snaga Oleksandra Sirskog, zbog čega je, kako je naveo, odlučio da smeni… »

Vesti dana »