Povezane vesti
"Em oka nisam sklopila, em smo bile same, em šavovi..." Edita otkrila kako je protekla prva noć sa ćerkicom u toplom domu…
Kurir pre 17 sati
Edita Aradinović nedavno se porodila i na svet donela devojčicu kojoj je dala ime Zoia. Pevačica je izašla iz porodilišta, a u toplom domu dočekale su je majka i sestra koja je ponosno objavila fotografiju sa svojom malenom sestričinom. Edita je otkrila… »
“Ne znam kako da se nosim sa…” Edita objavila sliku iz stana, u pozadini muška ruka: Prolazi kroz agoniju
Telegraf pre 17 sati
Pevačica Edita Aradinović se porodila pre pet dana, a juče je izašla iz porodilišta sa ćerkicom, no sada je zatražila i javno prvu pomoć. Poznato je da je Edita Aradinović veoma vezana za svoje kućne ljubimce, što je i u više navrata i sama istakla, a… »
(Foto) "Ne znam kako da se nosim sa tim" Edita prolazi kroz agoniju nakon izlaska iz bolnice, evo šta se dešava u njenom domu
Blic pre 17 sati
Priznala je da joj je to trenutno najveća briga u novoj životnoj situaciji. Poznato je da je Edita veoma vezana za svoje kućne ljubimce. Edita Aradinović pre pet dana ostvarila se u najlepšoj mogućoj ulozi - majke, a nakon izlaska iz bolnice dane provodi… »
"Mislila sam da će me zaobići, ali baby blues me pokida": Oglasila se Edita nakon prve noći sa ćerkom kod kuće
Mondo pre 20 sati
Pevačica Edita Aradinović, koja je nedavno postala majka, podelila je sa pratiocima na Instagramu prve utiske po dolasku iz porodilišta. Ona je otkrila kako je izgledala njena prva noć u stanu sa naslednicom kojoj je dala ime Zoia. Iako je brzo shvatila… »
Oglasila se Edita nakon prve noći sa bebom kod kuće: "Bejbi bluz me pokida, bile smo same..."
Telegraf pre 21 sat
Edita Aradinović porodila se pre nekoliko dana, a sada je otkrila i kako je protekla prva noć sa ćerkom Zoiom kod kuće. Naime, pevačica je sada shvatila da imati bebu nije nimalo lak posao, ali je sve okrenula na šalu. Ona se oglasila jutros na… »
Edita Aradinović se oglasila nakon prve noći kod kuće sa bebom: Otkrila sa kojim problemom se suočila: "Bile smo same, mislila…
Blic pre 21 sat
Edita Aradinović je pre pet dana postala majka i juče je sa ćerkom Zoiom napustila bolnicu. Prvu noć kod kuće provela je sama sa bebom i suočila se sa blažim oblikom postporođajne tuge – bejbi bluzom. Edita Aradinović pre pet dana se ostvarila u ulozi… »
Vesti dana »
Danas nastavak vanredne sednice Skupštine o nepoverenju Vladi Srbije
Euronews pre 2 minutajoš 5 povezanih
Na današnji dan, 28. jul: Umrli Bah i Vivaldi, Austrougarska objavila rat Srbiji
N1 Info pre 1 satjoš 3 povezane
"Vreme je da se rat okonča" Tramp se sastaje sa Zelenskim: Ovo će biti glavna tema razgovora
Blic pre 8 minutajoš 2 povezane
Advokat Vukotić za Insajder: Akcija "Svoj na svome" i dalje nije dovoljno transparentna, a greške u upisu mogu napraviti velike probleme (VIDEO)
Insajder pre 22 minutajoš 1 povezana