Povezane vesti

Alonso: Imam viziju kako će da igraju Rodžers i Palmer

Alonso: Imam viziju kako će da igraju Rodžers i Palmer

Sport klub pre 15 sati
Novi menadžer Čelsija Ćabi Alonso rekao je da ima plan kako će da igraju zajedno Morgan Rodžers i Kol Palmer. Rodžers je pre samo nekoliko dana stigao na „Stamford Bridž“ iz Aston Vile za 117 miliona funti. „Na toj poziciji nam je bio potreban važan… »
Ćabi Alonso sasvim siguran: "Rodžers i Palmer? Mogu da igraju zajedno, imam plan, imam ideju..."

Ćabi Alonso sasvim siguran: "Rodžers i Palmer? Mogu da igraju zajedno, imam plan, imam ideju..."

Telegraf pre 17 sati
Novi trener ekipe Čelsija, poznati Španac Ćabi Alonso istakao je da nema problema sa ekipom nakon što su Plavi potpisali Morgana Rodžersa, za koga smatra da bi mogao da igra zajedno u tandemu sa Kolom Palmerom, preneo je Bi-Bi-Si Rodžers je pre samo… »
Ćabi Alonso: Imam plan za Palmera i Rodžersa

Ćabi Alonso: Imam plan za Palmera i Rodžersa

RTS pre 18 sati
Menadžer fudbalskog kluba Čelsi Ćabi Alonso izjavio je da Kol Palmer i Morgan Rodžers mogu da igraju zajedno u londonskom klubu, preneo je danas Bi-Bi-Si. Rodžers je pre pet dana stigao u Čelsi iz Aston Vile u transferu vrednom 117 miliona funti. "Na toj… »
Alonso ima plan: "Rodžers i Palmer mogu da igraju zajedno"

Alonso ima plan: "Rodžers i Palmer mogu da igraju zajedno"

B92 pre 18 sati
Menadžer Čelsija Ćabi Alonso poručio je da već ima ideju kako da uklopi rekordno pojačanje Morgana Rodžersa sa Kolom Palmerom, jednim od najboljih igrača londonskog kluba. Rodžers je prošle nedelje postao najskuplji britanski fudbaler u istoriji nakon… »

Vesti dana »