Povezane vesti

Macut: Vučićev poziv u vladu - poziv koji se ne odbija, bio sam hrabar kad sam preuzeo dužnost

Macut: Vučićev poziv u vladu - poziv koji se ne odbija, bio sam hrabar kad sam preuzeo dužnost

Radio 021 pre 24 sata
Predsednik Vlade Srbije Đuro Macut odbacio je kritike koje je na rad njegove vlade izneo Miroslav Aleksić i rekao da je vlada dobro radila. Dodaj 021.rs kao glavni izvor na Google-u. On je izjavio da je bio hrabar kad je preuzeo dužnost premijera u… »
Macut odbacio kritike Aleksića: Ne slažem se da je bilo prebijanja studenata, istrage su u toku, institucije rade

Macut odbacio kritike Aleksića: Ne slažem se da je bilo prebijanja studenata, istrage su u toku, institucije rade

Nova pre 1 dan
Predsednik vlade Srbije Đuro Macut odbacio je kritike koje je na rad njegove vlade izneo Miroslav Aleksić i rekao da je vlada dobro radila. On je izjavio da je bio hrabar kad je preuzeo dužnost premijera u teškom trenutku i da ta hrabrost potiče iz… »
Macut: Vučićev poziv u Vladu - poziv koji se ne odbija, hrabar sam čovek

Macut: Vučićev poziv u Vladu - poziv koji se ne odbija, hrabar sam čovek

N1 Info pre 1 dan
Premijer Đuro Macut je na sednici na kojoj se raspravlja o poverenju Vladi rekao da je pre nešto više od 15 meseci preuzeo odgovornost da povede Vladu i to na poziv predsednka Aleksandra Vučića i istakao da smata da je hrabar što je to učinio. „A taj… »
Macut odgovorio Aleksiću: Neću dozvoliti da pojedinačne situacije ospore rad čitave Vlade

Macut odgovorio Aleksiću: Neću dozvoliti da pojedinačne situacije ospore rad čitave Vlade

Danas pre 1 dan
Predsednik Vlade Đuro Macut rekao je u Skupštini, odgovarajući na četvorosatno izlaganja narodnog poslanika Miroslava Aleksića, da neće odgovarati optužbama i uvredama već rezultatima, i dodao da neće dozvoliti da se pojedinačne situacije koriste za… »

Vesti dana »