Povezane vesti
"Umirem, u grupi sam onih kojima je najteže" Vedrana Rudan prikovana za krevet, porodica je pere i presvlači: Bolna ispovest…
Blic pre 12 sati
Posebno ističe težak položaj medicinskih sestara koje rade u nehumanim uslovima za niske plate. Vedrana Rudan piše potresnu kolumnu o svom iskustvu lečenja kancera i onkologiji u Rijeci. Čuvena hrvatska spisateljica Vedrana Rudan, koja već neko vreme… »
"Umirem, u grupi sam onih kojima je najteže", Vedrana Rudan rasplakala region: "Porodica me pere i presvlači"
Telegraf pre 11 sati
Hrvatska književnica Vedrana Rudan, koja se već neko vreme bori sa teškom bolešću, ponovo je potresla javnost iskrenom i emotivnom kolumnom u kojoj je progovorila o životu onkoloških pacijenata i ljudima koji se svakodnevno bore za njih. U svom… »
"Umreću": Vedrana Rudan nikad iskrenije o borbi s opakom bolešću
Večernje novosti pre 13 sati
HRVATSKA spisateljica Vedrana Rudan ponovo je dirnula čitaoce iskrenom i oštrom kolumnom u kojoj je odala priznanje medicinskim sestrama koje svakodnevno brinu o obolelima od karcinoma, ali istovremeno ukazala i na teške uslove u kojima rade. Photo… »
„Nisam ja najteži slučaj“ Vedrana Rudan opisala teške trenutke iz bolnice i odala priznanje medicinskim sestrama
Dnevnik pre 13 sati
Spisateljica Vedrana Rudan ponovo je dirnula svoje čitaoce iskrenom kolumnom u kojoj se zahvalila medicinskim sestrama koje svakodnevno brinu o obolelima, ali i upozorila na uslove u kojima rade. Vedrana, koja se već duže vreme bori s teškom bolešću… »
Tužno, Vedrana Rudan prikovana za krevet: Porodica je pere i presvlači, ona reagovala zbog doktorke Ivane
Mondo pre 15 sati
Vedrana Rudan ponovo je dirnula svoje čitaoce iskrenom kolumnom na blogu rudan.info u kojoj se, pišući iz perspektive onkološke pacijentkinje, zahvalila medicinskim sestrama koje svakodnevno brinu o obolelima, ali i upozorila na uslove u kojima rade… »
Vedrana Rudan o najtežoj životnoj borbi: "Znam da ću umreti, umreće i drugi..."
B92 pre 15 sati
Vedrana Rudan još jednom je izazvala snažne reakcije svojih čitalaca novom kolumnom objavljenom na blogu rudan.info. Ovoga puta, pišući iz ugla onkološke pacijentkinje, spisateljica je izrazila duboku zahvalnost medicinskim sestrama koje svakodnevno vode… »
"U grupi sam onih kojima je najteže. Umreću", Vedrana Rudan se bori za život, a priča o doktorki Ivani joj ne izlazi iz glave…
Kurir pre 17 sati
Vedrana Rudan ponovo je dirnula svoje čitaoce iskrenom kolumnom na blogu rudan.info u kojoj se, pišući iz perspektive onkološke pacijentkinje, zahvalila medicinskim sestrama koje svakodnevno brinu o obolelima, ali i upozorila na uslove u kojima rade… »
Vesti dana »
U utorak pretežno sunčano i toplo: temperatura do 33 stepena
Newsmax Balkans pre 14 minutajoš 9 povezanih
Nastavlja se zasedanje Skupštine - jedina tačka je glasanje o nepoverenju vladi Macuta
Radio 021 pre 18 minutajoš 5 povezanih
Zaharova o navodnim sajber napadima na Ruse: Trag vodi u Dansku; Si-En-En: Tramp danas u Beloj kući sa Zelenskim
RTS pre 1 satjoš 2 povezane
Postupak "Svoj na svome" ide sporo: Koliko je realno da se uknjiži 800.000 objekata do kraja godine?
Radio 021 pre 9 minutajoš 1 povezana