Povezane vesti

"Ona mu se sve vreme nabacivala": Marina Visković progovorila o dečku milioneru, otkrila da li je ljubomorna

"Ona mu se sve vreme nabacivala": Marina Visković progovorila o dečku milioneru, otkrila da li je ljubomorna

Telegraf pre 9 sati
Pevačica Marina Visković boravi u Crnoj Gori, gde ima letnju turneju, ali kako se život ne bi svodio samo na posao, slobodno vreme koristi da uživa na moru sunčajući se i kupajući se. - Volim da odmaram kada radim. Izabrala sam ovu plažu, jer imam mir… »
"Ona mu se sve vreme nabacivala": Naša pevačica otkrila kakvu neprijatnost je doživela sa dečkom

"Ona mu se sve vreme nabacivala": Naša pevačica otkrila kakvu neprijatnost je doživela sa dečkom

Nova pre 14 sati
Pevačica Marina Visković nedavno je otputovala u Crnu Goru, gde se preko dana odmara, dok uveče vredno radi. Marina je uspela da uskladi svoje obaveze, pa tako nađe i neki dan za odmor i relaksaciju. Pevačica je sama doputovala, te na plaži uspeva da… »
"Sve vreme mu se nabacivala dok sam bila tu": Naša pevačica smuvala bogatog biznismena, a žene ga opsedaju

"Sve vreme mu se nabacivala dok sam bila tu": Naša pevačica smuvala bogatog biznismena, a žene ga opsedaju

Mondo pre 16 sati
Pevačica Marina Visković boravi u Crnoj Gori, gde ima letnju turneju, a u pauzama od nastupa uživa sunčajući se i kupajući se u moru. Naša ekipa srela je dok je odmarala na jednoj plaži, gde je bila potpuno sama. - Volim da odmaram kada radim. Izabrala… »
"Ona mu se sve vreme nabacivala" Naša pevačica smuvala imućnog biznismena, a žene ga i dalje opsedaju - doživela neprijatnost…

"Ona mu se sve vreme nabacivala" Naša pevačica smuvala imućnog biznismena, a žene ga i dalje opsedaju - doživela neprijatnost…

Blic pre 16 sati
Marina Visković provodi leto u Crnoj Gori, nastupa u klubovima i u slobodno vreme uživa na plaži sama. U ljubavi je srećna sa svojim partnerom i navodi da nije ljubomorna, smatrajući sigurnost i poverenje osnovom veze. Pevačica Marina Visković boravi u… »

Vesti dana »