Povezane vesti
"Prihvatam delo koje mi se stavlja na teret" Rijaliti učesnica izašla iz pritvora nakon skandala u Dubrovniku: vređala…
Blic pre 18 sati
Poseban apel je uputila javnosti, medijima i korisnicima društvenih mreža da pokažu više razumevanja umesto ismevanja i osude ljudi u teškim trenucima. Laura je potražila stručnu psihološku pomoć zbog posledica incidenta i načina na koji je bila izložena… »
"Bila sam šoku kada sam videla snimak": Oglasila se starleta koja je uhapšena u Hrvatskoj, evo zašto je urlala na ulici
Mondo pre 19 sati
Početkom meseca region je u šoki gledao snimak Laure Prgomet, učesnice emisije "Gospodin savršeni", koja divlja na ulici i baca čaše, nakon čega je privedena. Lauri je ubrzo određen istražni pritvor zbog dva krivična dela napada na službeno lice… »
"Potražila sam psihološku pomoć" Prvo oglašavanje rijaliti zvezde nakon hapšenja: "Šok kad sam videla snimke"
Telegraf pre 20 sati
Influenserka Laura Prgomet, koju je šira javnost upoznala u rijalitiju "Gospodin Savršeni", prvi put se opširno oglasila nakon incidenta u Dubrovniku početkom jula, koji je rezultirao njenim privođenjem. U saopštenju koje je uputila javnosti, Laura je… »
"Stidim se, potražila sam stručnu pomoć" Laura se oglasila prvi put nakon skandala i hapšenja, rijaliti zvezda surovo iskrena…
Kurir pre 20 sati
Influenserka Laura Prgomet, poznata široj javnosti iz emisije „ Gospodin Savršeni“, na upit jednog portala u Hrvatskoj o nedavnim događajima u Dubrovniku odgovorila je opširnim saopštenjem. Laura Prgomet uputila je javnosti opširno pisano saopštenje u… »
Vesti dana »
Snažan zemljotres pogodio južni Japan: Desetine nestalih u urušenom tržnom centru
Naslovi.ai pre 54 minutajoš 40 povezanih
Helikopter i 40 vatrogasaca iz Beograda upućeno u Španiju zbog požara
Danas pre 1 satjoš 32 povezane