Povezane vesti

"Pitaću Putina, saznaćemo istinu!" Tramp iznenađen novom informacijom o Rusiji, Iran je upleten u celu priču.

"Pitaću Putina, saznaćemo istinu!" Tramp iznenađen novom informacijom o Rusiji, Iran je upleten u celu priču.

Telegraf pre 7 sati
Predsednik Sjedinjenih Američkih Država Donald Tramp izjavio je u ponedeljak da će od ruskog predsednika Vladimira Putina zatražiti objašnjenje povodom tvrdnji ukrajinskog predsednika Volodimira Zelenskog da Rusija Iranu dostavlja satelitske snimke… »
Tramp: Pitaću Putina da li daje Iranu satelitske snimke američkih baza u Zalivu

Newsmax Balkans pre 8 sati
Američki predsednik Donald Tramp izjavio je da će od ruskog lidera Vladimira Putina zatražiti objašnjenje o tvrdnjama ukrajinskog predsednika Volodimira Zelenskog da Rusija Iranu dostavlja satelitske snimke američkih vojnih baza u Persijskom zalivu… »
"Niko mi ne govori šta da radim!" Tramp odbacio Netanjahuove primedbe, pa pomenuo Iran: Postoji šansa da postignemo dogovor

"Niko mi ne govori šta da radim!" Tramp odbacio Netanjahuove primedbe, pa pomenuo Iran: Postoji šansa da postignemo dogovor

Kurir pre 8 sati
Američki predsednik Donald Tramp odbacio je javno protivljenje izraelskog premijera Benjamina Netanjahua mogućoj prodaji borbenih aviona F-35 Turskoj, poručivši da odluke o prodaji američkog naoružanja donosi isključivo Vašington. "Niko mi ne govori šta… »
Tramp: Niko mi neće govoriti da li SAD treba da prodaju F-35 Turskoj

Tramp: Niko mi neće govoriti da li SAD treba da prodaju F-35 Turskoj

Euronews pre 10 sati
Predsednik Sjedinjenih Američkih Država Donald Tramp izjavio je danas da ne isključuje mogućnost prodaje borbenih aviona F-35 Turskoj, poručivši da niko neće određivati Vašingtonu kome će prodavati američko naoružanje, uprkos protivljenju izraelskog… »

Politika pre 10 sati
Volodimir Zelenski izjavio da Rusija Iranu dostavlja satelitske snimke američkih vojnih baza u regionu Persijskog zaliva. VAŠINGTON – Predsednik Sjedinjenih Američkih Država Donald Tramp izjavio je danas da će od ruskog predsednika Vladimira Putina… »
Pitaću Putina! Tramp traži od ruskog predsednika odgovor: Da li je Moskva dostavljala Iranu satelitske podatke?

Pitaću Putina! Tramp traži od ruskog predsednika odgovor: Da li je Moskva dostavljala Iranu satelitske podatke?

Večernje novosti pre 9 sati
PREDSEDNIK Sjedinjenih Američkih Država Donald Tramp izjavio je da bi želeo da razgovara sa predsednikom Rusije Vladimirom Putinom povodom navoda da je Rusija Iranu navodno dostavljala satelitske snimke. Foto: Ai -Pitaću Putina da li je slao Iranu… »
Tramp zbog F-35 udario na Netanjahua: "Niko mi neće govoriti šta prodajem"

Tramp zbog F-35 udario na Netanjahua: "Niko mi neće govoriti šta prodajem"

Večernje novosti pre 10 sati
AMERIČKI predsednik Donald Tramp odbacio je protivljenje izraelskog premijera Benjamina Netanjahua mogućoj prodaji borbenih aviona F-35 Turskoj, poručivši da odluke o prodaji američkog naoružanja donosi Vašington. Foto: ABACAPRESS, Abaca… »
Tramp udario na Bibija: "Niko mi neće govoriti šta prodajem"

Tramp udario na Bibija: "Niko mi neće govoriti šta prodajem"

B92 pre 11 sati
Američki predsednik Donald Tramp odbacio je protivljenje izraelskog premijera Benjamina Netanjahua mogućoj prodaji borbenih aviona F-35 Turskoj, poručivši da odluke o prodaji američkog naoružanja donosi Vašington. "Niko mi ne govori šta bi trebalo da… »

Vesti dana »