Povezane vesti
"Pitaću Putina, saznaćemo istinu!" Tramp iznenađen novom informacijom o Rusiji, Iran je upleten u celu priču.
Telegraf pre 21 dana
Predsednik Sjedinjenih Američkih Država Donald Tramp izjavio je u ponedeljak da će od ruskog predsednika Vladimira Putina zatražiti objašnjenje povodom tvrdnji ukrajinskog predsednika Volodimira Zelenskog da Rusija Iranu dostavlja satelitske snimke… »
Tramp: Pitaću Putina da li daje Iranu satelitske snimke američkih baza u Zalivu
Newsmax Balkans pre 21 dana
Američki predsednik Donald Tramp izjavio je da će od ruskog lidera Vladimira Putina zatražiti objašnjenje o tvrdnjama ukrajinskog predsednika Volodimira Zelenskog da Rusija Iranu dostavlja satelitske snimke američkih vojnih baza u Persijskom zalivu… »
"Niko mi ne govori šta da radim!" Tramp odbacio Netanjahuove primedbe, pa pomenuo Iran: Postoji šansa da postignemo dogovor
Kurir pre 21 dana
Američki predsednik Donald Tramp odbacio je javno protivljenje izraelskog premijera Benjamina Netanjahua mogućoj prodaji borbenih aviona F-35 Turskoj, poručivši da odluke o prodaji američkog naoružanja donosi isključivo Vašington. "Niko mi ne govori šta… »
Tramp: Niko mi neće govoriti da li SAD treba da prodaju F-35 Turskoj
Euronews pre 21 dana
Predsednik Sjedinjenih Američkih Država Donald Tramp izjavio je danas da ne isključuje mogućnost prodaje borbenih aviona F-35 Turskoj, poručivši da niko neće određivati Vašingtonu kome će prodavati američko naoružanje, uprkos protivljenju izraelskog… »
Tramp: Pitaću Putina da li daje Iranu satelitske snimke američkih baza u Zalivu
Politika pre 21 dana
Volodimir Zelenski izjavio da Rusija Iranu dostavlja satelitske snimke američkih vojnih baza u regionu Persijskog zaliva. VAŠINGTON – Predsednik Sjedinjenih Američkih Država Donald Tramp izjavio je danas da će od ruskog predsednika Vladimira Putina… »
Pitaću Putina! Tramp traži od ruskog predsednika odgovor: Da li je Moskva dostavljala Iranu satelitske podatke?
Večernje novosti pre 21 dana
PREDSEDNIK Sjedinjenih Američkih Država Donald Tramp izjavio je da bi želeo da razgovara sa predsednikom Rusije Vladimirom Putinom povodom navoda da je Rusija Iranu navodno dostavljala satelitske snimke. Foto: Ai -Pitaću Putina da li je slao Iranu… »
Tramp zbog F-35 udario na Netanjahua: "Niko mi neće govoriti šta prodajem"
Večernje novosti pre 21 dana
AMERIČKI predsednik Donald Tramp odbacio je protivljenje izraelskog premijera Benjamina Netanjahua mogućoj prodaji borbenih aviona F-35 Turskoj, poručivši da odluke o prodaji američkog naoružanja donosi Vašington. Foto: ABACAPRESS, Abaca… »
Tramp udario na Bibija: "Niko mi neće govoriti šta prodajem"
B92 pre 21 dana
Američki predsednik Donald Tramp odbacio je protivljenje izraelskog premijera Benjamina Netanjahua mogućoj prodaji borbenih aviona F-35 Turskoj, poručivši da odluke o prodaji američkog naoružanja donosi Vašington. "Niko mi ne govori šta bi trebalo da… »
Vesti dana »
Prolazno naoblačenje i pad temperature, najviše tokom dana 31 stepen
RTV pre 47 minutajoš 6 povezanih
Na današnji dan, 18. avgust: Odigrala se Bitka na Ivankovcu, Jugoslavija je treći put postala svetski prvak u košarci
N1 Info pre 1 satjoš 4 povezane
BLISKOISTOČNI SUKOB: Erdogan pozvao Trampa da nastavi razgovore sa Iranom; Izrael: Nema povlačenja dok se Hamas ne razoruža
RTV pre 27 minutajoš 2 povezane
Danas sednica Socijalno-ekonomskog saveta Srbije, tema minimalac
Telegraf pre 51 minutajoš 3 povezane
Vučić danas obilazi radove na sanaciji GAK i na izgradnji dečije klinike "Tiršova 2" u Beogradu
RTV pre 42 minutajoš 2 povezane