Povezane vesti
"Imala sam depresivne faze" Sanja Vučić na Blic poligrafu se slomila, ronila suze, a onda pomenula pokojnog oca: "Patila sam"
Blic pre 11 sati
Potvrdila je da ju niko od partnera nije finansirao niti je dozvolila da je neko ucenjuje da prestane da peva. Otkrila je da je njena majka uvek brinula o njoj i da sada ona vraća isto, te da nije žao što je uspeh došao kasnije. Pevačica Sanja Vučić… »
"Grupa me je gušila, svađale smo se" Sanja Vučić otvorila dušu kao nikada pre: Imala sam depresivne faze, nisam govorila sa…
Kurir pre 10 sati
Pevačica Sanja Vučić odgovarala je iskreno na pitanja, a jedno ju je posebno rasplakalo i nije mogla se suzdrži već je pustila suze. Sanja Vučić je odmah na početku otkrila da li se njena majka borila da joj ništa u životu ne nedostaje. - Da. Ceo život… »
Vesti dana »
Danas pretežno sunčano i toplo, najviša temperatura do 33 stepena
Insajder pre 8 minutajoš 9 povezanih
Zaharova o navodnim sajber napadima na Ruse: Trag vodi u Dansku; Si-En-En: Tramp danas u Beloj kući sa Zelenskim
RTS pre 1 satjoš 2 povezane
Advokat Vukotić za Insajder: Akcija "Svoj na svome" i dalje nije dovoljno transparentna, a greške u upisu mogu napraviti velike probleme (VIDEO)
Insajder pre 23 minutajoš 1 povezana