Povezane vesti
"Da sam gledao prošlost, ne bih imao dete sa njom," Terza oštro o Milici Veličković i ucenama: "Svestan sam"
Telegraf pre 23 sata
Borislav Terzić Terza ponovo je govorio o odnosima sa bivšim partnerkama Milicom Veličković i Sofijom Janićijević. Terza je istakao da ne želi da osuđuje ničiju prošlost, navodeći da svako ima svoj životni put i iskustva iza sebe. Terzu su pitali kako to… »
"Da sam gledao prošlost Milice veličković, ne bih imao dete sa njom": Terza opleo po bivšoj, pa progovorio o ucenama: "Svestan…
Blic pre 23 sata
Naglasio je da mu je najvažnije dete koje ima sa Milicom, bez obzira na njenu prošlost. Istakao je da su svi imali ružnih i lepih trenutaka u životu, što smatra normalnim. Borislav Terzić Terza prokomentarisao je bivše partnerke, a ima jasan stav kad je… »
Vesti dana »
SAD i Izrael o budućnosti sukoba: Šta donosi "pozitivan i produktivan" sastanak Trampa i Netanjahua
Večernje novosti pre 27 minutajoš 38 povezanih
Elektroenergetski sistem u Srbiji i dalje stabilan uprkos niskom vodostaju Dunava
Blic pre 1 satjoš 26 povezanih
BLOG UŽIVO: Završen drugi dan rasprave o nepoverenju Vladi, nastavak sednice Skupštine sutra u 10 časova
Insajder pre 1 satjoš 60 povezanih