Povezane vesti

O zmaju od Šipova u eliti 10, Maji i Asminu Darko Tanasijević šokiran skandalom Kristijana Golubovića: "Bolje da nisam video…

O zmaju od Šipova u eliti 10, Maji i Asminu Darko Tanasijević šokiran skandalom Kristijana Golubovića: "Bolje da nisam video…

Blic pre 1 dan
Izdvojio je da najviše pišu fanovi Stanije, Aneli i Maje, koja ima ozbiljnu bazu fanova. Komentarisao je situaciju sa Kristijanom i Kristinom, posebno osudivši incident sa psom. Voditelj "Pinka" Darko Tanasijević pojavio se večeras pred snimanje emisije… »
"Idemo u Dubrovnik da vidim ćerku Noru" Asmin i Maja stigli na obračunavanje sa Stanijom i Aneli: Progovorili i o enormnoj…

"Idemo u Dubrovnik da vidim ćerku Noru" Asmin i Maja stigli na obračunavanje sa Stanijom i Aneli: Progovorili i o enormnoj…

Blic pre 1 dan
Njihov privatan odnos je, kako tvrde, odličan van kamera, a Maja ističe da dobro zarađuje od TikToka, ali ne želi da komentariše iznose. Maja o Aneli ima neutralno mišljenje, dok za Staniju ima negativan stav i najavljuje moguće pravne korake zbog… »
"Uspomene sam bacila, ali prsten čuvam" Stanija o Asminu, pomenula Kristijana Golubovića: "Videla sam snimak"

"Uspomene sam bacila, ali prsten čuvam" Stanija o Asminu, pomenula Kristijana Golubovića: "Videla sam snimak"

Telegraf pre 1 dan
Stanija Dobrojević pojavila se večeras ispred zgrade Pink televizije, gde će se u emisiji "Narod pita" suočiti sa Majom Marinković i Aneli Ahmić. U publici će biti i njen bivši verenik Asmin Durdžić, a Stanija je priznala da joj nije bilo prijatno kada… »
"Sutra idem u Dubrovnik kod ćerke, pa onda u Dubai" Aneli saznala da Asmin ne dolazi sam da vidi dete! Evo da li će dati Maji…

"Sutra idem u Dubrovnik kod ćerke, pa onda u Dubai" Aneli saznala da Asmin ne dolazi sam da vidi dete! Evo da li će dati Maji…

Blic pre 7 sati
Govoreći o Asminu i Maji, istakla je da nema ništa protiv njihove veze dok joj ne diraju porodicu i da je najvažnije da Asmin provodi vreme sa ćerkom. O Staniji Dobrojević iznela je veoma negativno mišljenje, optuživši je za loše ponašanje, nasilje i… »
"Nisam bacila njegov prsten" Stanija Dobrojević o Asminu i Kristijanu Goluboviću: "Videla sam snimak" (video)

"Nisam bacila njegov prsten" Stanija Dobrojević o Asminu i Kristijanu Goluboviću: "Videla sam snimak" (video)

Blic pre 7 sati
Stanija Dobrojević pojavila se večeras ispred zgrade Pinka gde će se u emisiji "Narod pita" suočiti sa ljutim rivalkama Aneli Ahmić i Majom Marinković. U publici je i njen bivši verenik Asmin Durdžić, a ona priznaje da nema lep osećaj kada ga sretne… »
"Idemo u Dubrovnik da vidim Noru!" Asmin i Maja stigli na suočavanje sa Stanijom i Aneli: progovorili o zaradi

"Idemo u Dubrovnik da vidim Noru!" Asmin i Maja stigli na suočavanje sa Stanijom i Aneli: progovorili o zaradi

Telegraf pre 7 sati
Maja Marinković i Asmin Durdžić stigli su večeras ispred zgrade Pink televizije, gde će se u emisiji "Narod pita" suočiti sa Stanijom Dobrojević i Aneli Ahmić. Pred početak emisije njih dvoje govorili su o svom odnosu, planovima, ali i sukobima koji i… »
Stanija, Maja i Aneli večeras oči u oči pred kamerama! Mi vas pitamo koja vam je omiljena? Anketa

Stanija, Maja i Aneli večeras oči u oči pred kamerama! Mi vas pitamo koja vam je omiljena? Anketa

Kurir pre 9 sati
Večeras od 23 časa na televiziji Pink očekuje vas novo izdanje emisije "Elita – Narod pita", a jedno je sigurno - studio će goreti zbog žestokog suočavanja o kojem će se dugo pričati. Kroz uzbudljivo veče gledaoce će voditi Darko Tanasijević, koji će u… »

Vesti dana »