Povezane vesti

"Trebalo je da pređem u Crvenu zvezdu, ali me je Sanogo povredio" Čuveni vezista otvorio dušu: Bilo je suđeno...

"Trebalo je da pređem u Crvenu zvezdu, ali me je Sanogo povredio" Čuveni vezista otvorio dušu: Bilo je suđeno...

Kurir pre 11 sati
Iako je nedavno napunio tek 33 godine, za Marka Docića se već sada sa sigurnošću može reći da uživa status prave legende Super lige Srbije. Iskusni vezista uspešno je ušao i u novu takmičarsku sezonu, zabeleživši nastupe u uvodna dva kola domaćeg… »
Večiti se otimali za njega: „Posle te utakmice trebalo je da pređem u Zvezdu, Partizan nije mogao da me plati!“

Večiti se otimali za njega: „Posle te utakmice trebalo je da pređem u Zvezdu, Partizan nije mogao da me plati!“

Hot sport pre 13 sati
Ko zna šta bi bilo da ga Sanogo nije povredio! Kapiten Čukaričkog Marko Docić prvi put je govorio o transferu koji nikada nije realizovan, ali i interesovanju Partizana tokom njegove karijere. Više od decenije Marko Docić jedan je od najprepoznatljivijih… »
Legenda Superlige otkrila: "Nisam otišao u Zvezdu jer me Sanogo povredio, Partizan nije mogao da me plati"

Legenda Superlige otkrila: "Nisam otišao u Zvezdu jer me Sanogo povredio, Partizan nije mogao da me plati"

Telegraf pre 14 sati
Kada se pomene ime Marka Docića, slobodno se može reći da je ovaj momak legenda Superlige Srbije već sada sa 33 godine. On je 2013. godine potpisao za Javor, onda je prešao u Čukarički 2016. i tu je ostao na Banovom brdu. Mogao je sigurno i mnogo više… »

Vesti dana »