Povezane vesti
Evo zbog čega kasne poruke "Pronađi me": Dačić objasnio gde je nastao problem, stiže novo rešenje!
Telegraf pre 6 sati
Sistem " Pronađi me", namenjen hitnom obaveštavanju javnosti u slučaju nestanka maloletnih lica, suočava se sa ozbiljnim tehničkim preprekama zbog kojih SMS poruke građanima ne stižu uvek na vreme, niti bivaju primarno poslate onima koji se nalaze… »
Dačić: "Da budem iskren, sistem 'Pronađi me' ima određene probleme, radimo na rešavanju."
Blic pre 8 sati
Dačić je priznao da postoje problemi sa kašnjenjem i pokrivenošću SMS obaveštenja zbog tehničkih ograničenja mobilnih operatera. Razmatra se uvođenje novog sistema emitovanja poruka koji bi omogućio istovremeno slanje informacija velikom broju ljudi… »
Ministar policije o sistemu "Pronađi me": SMS upozorenja kasne zbog opterećenja mobilne mreže
Newsmax Balkans pre 10 sati
Ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić izjavio je da postoje problemi u funkcionisanju sistema "Pronađi me", navodeći da SMS upozorenja o nestanku dece često kasne i da ne stižu uvek najpre građanima koji se nalaze u blizini mesta nestanka. Govoreći o… »
Dačić: Sistem "Pronađi me" ima određene probleme, radi se na njihovom rešavanju
Insajder pre 13 sati
Potpredsednik Vlade Srbije i ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić izjavio je danas da postoje problemi u funkcionisanju sistema "Pronađi me" zato što obaveštenje građanima o nestalom detetu ne stigne uvek na vreme i ne stigne građanima koji su… »
Dačić: Sistem "Pronađi me" ima određene probleme, radi se na njihovom rešavanju
Euronews pre 12 sati
Potpredsednik Vlade Srbije i ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić izjavio je danas da postoje problemi u funkcionisanju sistema "Pronađi me" zato što obaveštenje građanima o nestalom detetu ne stigne uvek na vreme i ne stigne građanima koji su… »
Dačić: Sistem „Pronađi me“ ima određene probleme, radi se na njihovom rešavanju
Sputnik pre 13 sati
Ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić izjavio je da postoje problemi u funkcionisanju sistema "Pronađi me" zato što obaveštenje građanima o nestalom detetu ne stigne uvek na vreme i ne stigne građanima koji su najbliži mestu nestanka i zato što… »
Vesti dana »
Bela kuća: Sastanak Trampa sa Zelenskim bio pozitivan i produktivan
Sputnik pre 2 satajoš 38 povezanih
Dunav pravi probleme energetici: Đerdap radi smanjenim kapacitetom, otežan i uvoz goriva
Moj Novi Sad pre 1 satjoš 28 povezanih
Aleksić premijeru i ministrima: Vaša jedina obaveza je da služite građanima; Macut: Ne treba da se spuštamo na nivo ličnih obračuna
RTS pre 2 satajoš 61 povezana
U sredu plansko isključenje struje u više naselja Novog Pazara
IndeksOnline pre 5 satijoš 33 povezane