Povezane vesti

Odbio da brani za Srbiju, sada komentarisao Svetsko prvenstvo: "Za mene je to zatvoreno poglavlje..."

Odbio da brani za Srbiju, sada komentarisao Svetsko prvenstvo: "Za mene je to zatvoreno poglavlje..."

Telegraf pre 3 sata
Golman Rome Mile Svilar još jednom je otvorio dušu i dotakao se teme reprezentacije Srbije, ali i svog odnosa prema nacionalnom timu tokom prethodnog Svetskog prvenstva. U razgovoru za italijansku "Gazetu delo Sport", jedan od najboljih golmana Serije A… »
Svilar za Gazetu: Nisam imao nikakav osećaj gledajući SP

Svilar za Gazetu: Nisam imao nikakav osećaj gledajući SP

Sport klub pre 4 sati
Dve sezone zaredom, najbolji je golman Italije. Srbin Mile Svilar (26), koji je u međuvremenu angažovao i advokate, sa željom da ponovo stane među stative belgijske reprezentacije, dao je opširan intervju za "Gazetu delo Sport", uoči nove sezone u dresu… »
"To je za mene gotova priča": Mileta Svilara više ne zanima ni Srbija ni Belgija

"To je za mene gotova priča": Mileta Svilara više ne zanima ni Srbija ni Belgija

Mondo pre 9 sati
Golman Rome Mile Svilar je na ceni u italijanskoj Seriji A, a u protekle dve sezone je jedan od najboljih na svojoj poziciji. Nedavno je u prvi plan iskočio zbog interesovanja Juventusa i ponude "teške" 40 miliona evra, ali nema šansu da kvalitet dokaže… »
"Nisam osećao baš ništa!" Srbin više ne želi da čuje za reprezentaciju: To je završena priča!

"Nisam osećao baš ništa!" Srbin više ne želi da čuje za reprezentaciju: To je završena priča!

Kurir pre 9 sati
Najbolji golman Serije A, Mile Svilar, stavio je tačku na sve priče o reprezentaciji! Čuvar mreže Rome prvi put je potpuno otvoreno govorio o nacionalnom timu i jasno poručio da je to za njega - završeno poglavlje. Svilar je u velikom intervjuu za… »
Stavio tačku na sve: Svilar otkačio Juventus i otkrio gde želi da nastavi karijeru!

Stavio tačku na sve: Svilar otkačio Juventus i otkrio gde želi da nastavi karijeru!

Hot sport pre 11 sati
Za njega postoji samo jedan klub! Poslednjih dana sve češće se govorilo o mogućem prelasku Mileta Svilara u Juventus, ali je srpski golman jasno stavio do znanja da takav scenario nije u njegovim planovima. Nakon što je nedavno produžio ugovor sa Romom… »
Srbin odjavio Juventus: "Moje srce je ovde"

Srbin odjavio Juventus: "Moje srce je ovde"

Večernje novosti pre 10 sati
JEDAN od najboljih golmana Serije A, Mile Svilar, stavio je tačku na spekulacije oko potencijalnog prelaska u Juventus tokom intervjua koji je dao za Korijere delo sport. Foto: AP Photo/Luca Bruno Nakon što je produžio ugovor sa rimskim klubom, Svilar… »
Kraj svih spekulacija! Mile Svilar poslao brutalnu poruku rivalima: "Moje srce je ovde!"

Kraj svih spekulacija! Mile Svilar poslao brutalnu poruku rivalima: "Moje srce je ovde!"

Kurir pre 12 sati
Mile Svilar stavio je tačku na sve spekulacije koje su prethodnih meseci kružile oko njegove budućnosti! Srpski golman poručio je da nema dilemu gde želi da nastavi karijeru i jasno stavio do znanja da je njegov fokus potpuno na Romi. Nakon što je… »
Svilar odjavio Juventus: "Za mene je oduvek postojala samo Roma"

Svilar odjavio Juventus: "Za mene je oduvek postojala samo Roma"

B92 pre 12 sati
Srpski golman Mile Svilar stavio je tačku na spekulacije koje su ga prethodnih dana povezivale sa Juventusom i jasno poručio da svoju budućnost vidi isključivo u Romi. Nakon što je produžio ugovor sa rimskim klubom, Svilar ističe da nije obraćao pažnju… »

Vesti dana »