Povezane vesti
'Vi kažete genocid, ja kažem rat': Boj Džordž objavio pesmu podrške Izraelu
BBC News pre 5 sati
Britanski muzičar u pesmi govori o napadu palestinskih ekstremista 7. oktobra 2023, i kritikuje kolege koji osuđuju Izrael, a nikada ne spominju Hamas. Boj Džordž je objavio je pesmu „ We Will Dance Again“ („Igraćemo ponovo") koja se smatra jednom od… »
‘Vi kažete genocid, ja kažem rat’: Boj Džordž objavio pesmu podrške Izraelu
Danas pre 7 sati
Boj Džordž je objavio je pesmu „ We Will Dance Again“ („Igraćemo ponovo“) koja se smatra jednom od najproizraelskijih koju je snimio neki muzičar tog kalibra. Britanski muzičar objavio je pesmu na nalozima na društvenim mrežama uz hešteg „Šalom“… »
'Vi kažete genocid, ja kažem rat': Boj Džordž objavio pesmu podrške Izraelu
Radio 021 pre 7 sati
Britanski muzičar u pesmi govori o napadu palestinskih ekstremista 7. oktobra 2023, i kritikuje kolege koji osuđuju Izrael, a nikada ne spominju Hamas. Dodaj 021.rs kao glavni izvor na Google-u. Hannibal Hanschke/EPA/Shutterstock Nekadašnji pevač pop… »
‘Vi kažete genocid, ja kažem rat’: Boj Džordž objavio pesmu podrške Izraelu
Južne vesti pre 7 sati
Hannibal Hanschke/EPA/Shutterstock Nekadašnji pevač pop grupe Culture Club, popularne 1980-ih Boj Džordž je objavio je pesmu „ We Will Dance Again“ („Igraćemo ponovo“) koja se smatra jednom od najproizraelskijih koju je snimio neki muzičar tog kalibra… »
„Vi kažete genocid, ja kažem rat“: Boj Džordž objavio pesmu u znak podrške Izraelu
Danas pre 11 sati
Boj Džordž objavio je novu pesmu pod nazivom We Will Dance Again, u kojoj izražava podršku izraelskim vojnim akcijama u Palestini. Pesma je objavljena na mrežama X i Instagram pod hebrejskim naslovom עוד נרקוד, uz engleski prevod, a prati je pop-regi… »
Vesti dana »
Bela kuća: Tramp imao pozitivne sastanke sa Netanjahuom i Zelenskim
Radio sto plus pre 32 minutajoš 38 povezanih
Dunav pravi probleme energetici: Đerdap radi smanjenim kapacitetom, otežan i uvoz goriva
Moj Novi Sad pre 47 minutajoš 26 povezanih
Rasprava o nepoverenju Vladi - Macut: Nije bitno ko je šta rekao, već jedinstven stav šta je važno u Srbiji
RTV pre 1 satjoš 60 povezanih