Povezane vesti

'Vi kažete genocid, ja kažem rat': Boj Džordž objavio pesmu podrške Izraelu

BBC News pre 5 sati
Britanski muzičar u pesmi govori o napadu palestinskih ekstremista 7. oktobra 2023, i kritikuje kolege koji osuđuju Izrael, a nikada ne spominju Hamas. Boj Džordž je objavio je pesmu „ We Will Dance Again“ („Igraćemo ponovo") koja se smatra jednom od… »
‘Vi kažete genocid, ja kažem rat’: Boj Džordž objavio pesmu podrške Izraelu

Danas pre 7 sati
Boj Džordž je objavio je pesmu „ We Will Dance Again“ („Igraćemo ponovo“) koja se smatra jednom od najproizraelskijih koju je snimio neki muzičar tog kalibra. Britanski muzičar objavio je pesmu na nalozima na društvenim mrežama uz hešteg „Šalom“… »

Radio 021 pre 7 sati
Britanski muzičar u pesmi govori o napadu palestinskih ekstremista 7. oktobra 2023, i kritikuje kolege koji osuđuju Izrael, a nikada ne spominju Hamas. Dodaj 021.rs kao glavni izvor na Google-u. Hannibal Hanschke/EPA/Shutterstock Nekadašnji pevač pop… »

Južne vesti pre 7 sati
Hannibal Hanschke/EPA/Shutterstock Nekadašnji pevač pop grupe Culture Club, popularne 1980-ih Boj Džordž je objavio je pesmu „ We Will Dance Again“ („Igraćemo ponovo“) koja se smatra jednom od najproizraelskijih koju je snimio neki muzičar tog kalibra… »
„Vi kažete genocid, ja kažem rat“: Boj Džordž objavio pesmu u znak podrške Izraelu

„Vi kažete genocid, ja kažem rat“: Boj Džordž objavio pesmu u znak podrške Izraelu

Danas pre 11 sati
Boj Džordž objavio je novu pesmu pod nazivom We Will Dance Again, u kojoj izražava podršku izraelskim vojnim akcijama u Palestini. Pesma je objavljena na mrežama X i Instagram pod hebrejskim naslovom עוד נרקוד, uz engleski prevod, a prati je pop-regi… »

Vesti dana »