Povezane vesti
Partizan ima novog kapitena: Ivan Mićić obećao jedno sa trakom oko ruke
Mondo pre 22 dana
Partizan je pre 13 godina poslednji put igrao u Ligi šampiona u rukometu i tada je Ivan Mićić pravio prve korake u crno-belom dresu. Za sve to je momak rođen 2000. godine nagrađen kapitenskom trakom. I to baš u sezoni u kojoj se ekipa vraća u elitno… »
Mićić novi kapiten: Iskusni pivotmen nagrtađen za dugogodišnju vernost Partizanu
Večernje novosti pre 23 dana
IVAN Mićić novi je kapiten rukometaša Partizana. Rukovodstvo crno-belih odlučio da svog dugodišnjeg igrača, koji je ponikao na Banjici nagradi za dugogodišnji trud, posvećenost, odanost. foto milos vukadinovic - Veoma sam srećan što sam kao dete kluba… »
Rukometni klub Partizan imenovao novog kapitena
Danas pre 23 dana
Rukometni klub Partizan će još nakon 2013. godine ptvi put igrati u Ligi šampiona, a klub je predstavio da će Ivan Mićić biti novi kapiten kluba. Mićić je rekao da je cilj njegove ekipe u predstojećoj sezoni da odbrani sve domaće trofeje, a da u Ligi… »
Ivan Mićić novi kapiten Partizana: Ostvarenje dečačkog sna pred povratak u Ligu šampiona
RTV pre 23 dana
BEOGRAD - Rukometni klub Partizan dobio je novog kapitena. Tu čast poneće Ivan Mićić, dete kluba koje je crno-belom dresu ostalo verno od prvih rukometnih koraka do danas. Simbolično, kapitenska traka dolazi upravo u sezoni u kojoj se Partizan, posle 13… »
Partizan izabrao novog kapitena u novoj eri kluba
Nova pre 23 dana
Novi kapiten rukometaša Partizana Ivan Mićić rekao je da je cilj njegove ekipe u predstojećoj sezoni da odbrani sve domaće trofeje, a da u Ligi šampiona upiše što više pobeda. Izabranici Raula Gonzalesa započeli su pripreme pre nedelju dana, a sastav je… »
Partizan dobio novog kapitena: "Ovo je ostvarenje dečačkog sna!"
Kurir pre 23 dana
Kada je RK Partizan pre 13 godina poslednji put nastupao u Ligi šampiona, Ivan Mićić je u crno-belom dresu pravio prve rukometne korake. Momak rođen 2000. godine sve do danas ostao je veran voljenom klubu, a kapitenska traka koja dolazi baš u sezoni kada… »
Partizan dobio novog kapitena: "Srećan sam što sam kao dete kluba..."
Telegraf pre 23 dana
Rukometni klub Partizan dobio je novog kapitena. Tu čast poneće Ivan Mićić, dete kluba koje je crno-belom dresu ostalo verno od prvih rukometnih koraka do danas. Simbolično, kapitenska traka dolazi upravo u sezoni u kojoj se Partizan, posle 13 godina… »
Vesti dana »
EUalajv: Ruska misija za borbu protiv požara u Srbiji stavila Bugarsku u neprijatan položaj
Beta pre 43 minutajoš 108 povezanih
Radni sat u Srbiji poskupljuje na 405 dinara: Kako su tačno došli do ove računice?
Blic pre 1 satjoš 61 povezana
Fudbaleri Crvene zvezde pobedili Viktoriju iz Plzenja u prvoj utakmici plej-ofa za plasman u LE
Radio sto plus pre 18 minutajoš 28 povezanih
Borac iz Banjaluke na dobrom putu ka Ligi konferencije, Vikingur savladan na Islandu
RTS pre 8 minutajoš 52 povezane
Košarkaši Srbije pobedili Francusku u prijateljskom meču u Beogradu
Insajder pre 17 minutajoš 38 povezanih