Povezane vesti
Partizan ima novog kapitena: Ivan Mićić obećao jedno sa trakom oko ruke
Mondo pre 4 sati
Partizan je pre 13 godina poslednji put igrao u Ligi šampiona u rukometu i tada je Ivan Mićić pravio prve korake u crno-belom dresu. Za sve to je momak rođen 2000. godine nagrađen kapitenskom trakom. I to baš u sezoni u kojoj se ekipa vraća u elitno… »
Mićić novi kapiten: Iskusni pivotmen nagrtađen za dugogodišnju vernost Partizanu
Večernje novosti pre 11 sati
IVAN Mićić novi je kapiten rukometaša Partizana. Rukovodstvo crno-belih odlučio da svog dugodišnjeg igrača, koji je ponikao na Banjici nagradi za dugogodišnji trud, posvećenost, odanost. foto milos vukadinovic - Veoma sam srećan što sam kao dete kluba… »
Rukometni klub Partizan imenovao novog kapitena
Danas pre 12 sati
Rukometni klub Partizan će još nakon 2013. godine ptvi put igrati u Ligi šampiona, a klub je predstavio da će Ivan Mićić biti novi kapiten kluba. Mićić je rekao da je cilj njegove ekipe u predstojećoj sezoni da odbrani sve domaće trofeje, a da u Ligi… »
Ivan Mićić novi kapiten Partizana: Ostvarenje dečačkog sna pred povratak u Ligu šampiona
RTV pre 14 sati
BEOGRAD - Rukometni klub Partizan dobio je novog kapitena. Tu čast poneće Ivan Mićić, dete kluba koje je crno-belom dresu ostalo verno od prvih rukometnih koraka do danas. Simbolično, kapitenska traka dolazi upravo u sezoni u kojoj se Partizan, posle 13… »
Partizan dobio novog kapitena: "Ovo je ostvarenje dečačkog sna!"
Kurir pre 14 sati
Kada je RK Partizan pre 13 godina poslednji put nastupao u Ligi šampiona, Ivan Mićić je u crno-belom dresu pravio prve rukometne korake. Momak rođen 2000. godine sve do danas ostao je veran voljenom klubu, a kapitenska traka koja dolazi baš u sezoni kada… »
Partizan izabrao novog kapitena u novoj eri kluba
Nova pre 13 sati
Novi kapiten rukometaša Partizana Ivan Mićić rekao je da je cilj njegove ekipe u predstojećoj sezoni da odbrani sve domaće trofeje, a da u Ligi šampiona upiše što više pobeda. Izabranici Raula Gonzalesa započeli su pripreme pre nedelju dana, a sastav je… »
Partizan dobio novog kapitena: "Srećan sam što sam kao dete kluba..."
Telegraf pre 14 sati
Rukometni klub Partizan dobio je novog kapitena. Tu čast poneće Ivan Mićić, dete kluba koje je crno-belom dresu ostalo verno od prvih rukometnih koraka do danas. Simbolično, kapitenska traka dolazi upravo u sezoni u kojoj se Partizan, posle 13 godina… »
Vesti dana »
U Srbiji danas sunčano i toplo sa slabim vetrom, temperatura do 35 stepeni
Nova pre 4 satijoš 1 povezana
Porfirije u Crnoj Gori: Bitka na Vučjem dolu trajno svedočanstvo vere i snage zajedništva
Danas pre 5 satijoš 3 povezane
Advokat Ivan Ninić traži proveru rada Javnog tužilaštva za organizovani kriminal u slučaju Panda iz 1998.
Nova pre 4 satijoš 1 povezana
UEFA reagovala: „Ovo je prešlo granicu koju jedna fudbalska organizacija nikako ne sme da pređe“
Danas pre 8 satijoš 1 povezana
Eminem stavio na aukciju više od 100 pari potpisanih patika: Sav prihod ide humanitarnoj organizaciji
Blic pre 4 satijoš 1 povezana