Povezane vesti
Crna Gora prva na Balkanu uvela plaćeno odsustvo za bolne menstruacije
BBC News pre 23 dana
Pravo na dva dana odsustva imaju žene sa bolnim menstrualnim ciklusima uzrokovanim određenim ginekološkim obolenjima, poput endometrioze, mioma, polipa. Često sam „prevrtala očima“ kada mi žene kažu da nisu sposobne da nešto urade jer su dobile… »
Južne vesti pre 23 dana
BBC/ilustracija Jakov Ponjavić Često sam „prevrtala očima“ kada mi žene kažu da nisu sposobne da nešto urade jer su dobile menstruaciju. Nije mi bila jasna ni čuvena „pošteda“ od fizičkog u školi, jer, pobogu, nisu bolesne, ako imaju ciklus. Onda sam… »
Danas pre 23 dana
Često sam „prevrtala očima“ kada mi žene kažu da nisu sposobne da nešto urade jer su dobile menstruaciju. Nije mi bila jasna ni čuvena „pošteda“ od fizičkog u školi, jer, pobogu, nisu bolesne, ako imaju ciklus. Onda sam upoznala drugaricu koja se zaista… »
Radio 021 pre 23 dana
Pravo na dva dana odsustva imaju žene sa bolnim menstrualnim ciklusima uzrokovanim određenim ginekološkim obolenjima, poput endometrioze, mioma, polipa. Dodaj 021.rs kao glavni izvor na Google-u. BBC/ilustracija Jakov Ponjavić Često sam „prevrtala očima“… »
Vesti dana »
Situacija u Grebencu pod kontrolom, borba u peščari i dalje traje
Naslovi.ai pre 26 minutajoš 109 povezanih
Vlada Srbije utvrdila minimalac za 2027. godinu i rebalans budžeta
Naslovi.ai pre 2 satajoš 61 povezana
Alimpijević i Jokić nisu zadovoljni: Dobrić i Jović iz prve ruke otkrili šta se dešavalo
Mondo pre 16 minutajoš 30 povezanih
Još je vembanjama mali za Jokića! Brutalni kapiten vodio Srbiju do dramatične pobede nad Francuzima! (video)
Večernje novosti pre 56 minutajoš 43 povezane
Srbija na udaru toplotnog talasa i novih požara: Deliblatska peščara i Šangaj pod vatri
Naslovi.ai pre 46 minutajoš 99 povezanih