Povezane vesti
Crna Gora prva na Balkanu uvela plaćeno odsustvo za bolne menstruacije
BBC News pre 10 sati
Pravo na dva dana odsustva imaju žene sa bolnim menstrualnim ciklusima uzrokovanim određenim ginekološkim obolenjima, poput endometrioze, mioma, polipa. Često sam „prevrtala očima“ kada mi žene kažu da nisu sposobne da nešto urade jer su dobile… »
Južne vesti pre 18 sati
BBC/ilustracija Jakov Ponjavić Često sam „prevrtala očima“ kada mi žene kažu da nisu sposobne da nešto urade jer su dobile menstruaciju. Nije mi bila jasna ni čuvena „pošteda“ od fizičkog u školi, jer, pobogu, nisu bolesne, ako imaju ciklus. Onda sam… »
Danas pre 18 sati
Često sam „prevrtala očima“ kada mi žene kažu da nisu sposobne da nešto urade jer su dobile menstruaciju. Nije mi bila jasna ni čuvena „pošteda“ od fizičkog u školi, jer, pobogu, nisu bolesne, ako imaju ciklus. Onda sam upoznala drugaricu koja se zaista… »
Radio 021 pre 18 sati
Pravo na dva dana odsustva imaju žene sa bolnim menstrualnim ciklusima uzrokovanim određenim ginekološkim obolenjima, poput endometrioze, mioma, polipa. Dodaj 021.rs kao glavni izvor na Google-u. BBC/ilustracija Jakov Ponjavić Često sam „prevrtala očima“… »
Vesti dana »
RHMZ izdao upozorenje: Srbiju čeka novi toplotni talas, temperature do 40 stepeni
Vreme pre 41 minutajoš 28 povezanih
Upozorenje MUP-a: Prevaranti se predstavljaju kao Republički geodetski zavod i traže novac
IndeksOnline pre 31 minutajoš 16 povezanih
Zemljotres jačine 3,1 stepen kod Sarajeva, stanovnici osetili podrhtavanje tla
Insajder pre 1 satjoš 16 povezanih
(Video) Kruzer sa više od 200 putnika se nasukao na Dunavu Male šanse da se uskoro pomeri, zarobljeno još 15 brodova
Blic pre 1 satjoš 13 povezanih