Povezane vesti

„U Srbiji smo drugačije izgrađeni“: Kerkez sa 10 godina vozio kamion, otac ga i danas vraća na zemlju!

„U Srbiji smo drugačije izgrađeni“: Kerkez sa 10 godina vozio kamion, otac ga i danas vraća na zemlju!

Hot sport pre 14 sati
Fudbaler Liverpula otkrio je kako je odrastanje u Srbiji oblikovalo njegov karakter i zašto pritisak velikog kluba ne utiče na njega. Miloš Kerkez ne beži od velikih očekivanja. Naprotiv, fudbaler Liverpula tvrdi da pritisak gotovo i ne oseća, a razlog… »
Miloš Kerkez o počecima u Liverpulu: "Ne osećam pritisak, u Srbiji sam odrastao drugačije, ja sam sa 10 godina vozio kamion -…

Miloš Kerkez o počecima u Liverpulu: "Ne osećam pritisak, u Srbiji sam odrastao drugačije, ja sam sa 10 godina vozio kamion -…

Dnevnik pre 16 sati
Miloš Kerkez je dao intervju u kom je pričao o počecima u Liverpulu. Istakao je da ne oseća pritisak u dresu Redsa, a razlog je odrastanje u Srbiji. "Ne osećam pritisak. U Srbiji sam odrastao drugačije. Mi smo tako drugačije izgrađeni. Ja sam sa 10… »
"Sa 10 godina sam vozio kamion, u Srbiji se odrasta drugačije"

"Sa 10 godina sam vozio kamion, u Srbiji se odrasta drugačije"

B92 pre 17 sati
Miloš Kerkez je dao intervju u kom je pričao o počecima u Liverpulu. Istakao je da ne oseća pritisak u dresu Redsa, a razlog je odrastanje u Srbiji. "Ne osećam pritisak. U Srbiji sam odrastao drugačije. Mi smo tako drugačije izgrađeni. Ja sam sa 10… »

Vesti dana »