Povezane vesti
"Napustila sam posao u Nemačkoj sa zaradom od 4200 evra i vratila se u Srbiju da radim za 1300" Ispovest Srpkinje šokirala…
Kurir pre 10 sati
Pitanje odlaska u inostranstvo radi boljeg života i zarade već decenijama je jedna od najosetljivijih tema na našim prostorima. Međutim, šta se dešava kada na red dođe pitanje povratka? Upravo je ta tema pokrenula pravu lavinu reakcija na Fejsbuk… »
"Napustila sam posao u Nemačkoj gde sam zarađivala 4.200 evra i vratila se u Srbiju da radim za 1.300": Ispovest žene na…
Blic pre 14 sati
Pragmatični komentari ukazuju da je pravi odgovor individualan i zavisi od ličnih okolnosti kao što su stambeno pitanje i troškovi života Protivnici povratka smatraju da ekonomska realnost i rastući troškovi života čine povratak teško izvodljivim Pitanje… »
Vesti dana »
Porfirije: Bitka na Vučjem dolu trajno svedočanstvo vere, ljubavi, nade i zajedništva
Telegraf pre 4 satijoš 3 povezane
Advokat Ninić traži proveru rada Javnog tužilaštva za organizovani kriminal u slučaju Panda iz 1998.
Danas pre 4 satijoš 1 povezana
UEFA reagovala: „Ovo je prešlo granicu koju jedna fudbalska organizacija nikako ne sme da pređe“
Danas pre 8 satijoš 1 povezana
Eminem stavio na aukciju više od 100 pari potpisanih patika: Sav prihod ide humanitarnoj organizaciji
Blic pre 4 satijoš 1 povezana