Povezane vesti

Ljubiša Ristić: Za razliku od glumaca, koji su na lepoj tromesečnoj pauzi, ja moram da radim

Ljubiša Ristić: Za razliku od glumaca, koji su na lepoj tromesečnoj pauzi, ja moram da radim

N1 Info pre 6 sati
Glumci Ateljea 212, koje je portal Nova kontaktirao, nisu želeli da daju pojedinačne izjave, kao ni članovi Upravnog odbora povodom promene na čelu teatra, a novopostavljeni vršilac dužnosti Ljubiša Ristić kaže da bi sve trebalo da bude pristojno i da je… »
"Za razliku od glumaca, koji su na lepoj tromesečnoj pauzi, ja moram da radim": Ljubiša Ristić za Nova.rs nakon bure koju je…

"Za razliku od glumaca, koji su na lepoj tromesečnoj pauzi, ja moram da radim": Ljubiša Ristić za Nova.rs nakon bure koju je…

Nova pre 8 sati
Glumci Ateljea 212, koje smo kontaktirali, nisu želeli da daju pojedinačne izjave, kao ni članovi Upravnog odbora povodom promene na čelu teatra, a novopostavljeni vršilac dužnosti Ljubiša Ristić kaže za Nova.rs da bi sve trebalo da bude pristojno i da… »
Slučaj „Atelje 212“: Zašto je smenjena Gordana Goncić

Slučaj „Atelje 212“: Zašto je smenjena Gordana Goncić

Danas pre 21 sat
Skupština grada Beograda je, sve po zakonu, imenovala Ljubišu Ristića za v.d. direktora „Ateljea 212“. Zašto je, međutim, smenjena Gordana Goncić. Opet imamo dve istine: onu koju će da širi vlast, i onu za koju svi znamo da je tačna, piše Vreme u analizi… »

Vesti dana »