Povezane vesti
Pevačica otkrila šta se sve dešavalo na žurki u Eliti! Terza joj poslao poruku, pa dobio šut-kartu: Nije moj tip, rekla sam mu…
Kurir pre 1 dan
Pevačica Jelena Denić pred kraj devete sezone nastupala je u Eliti 9 na žurki priređenoj tadašnjim rijaliti učesnicima. Zbog atraktivnog izgleda je privukla pažnju mnogih, a Borislav Terzić Terza osmelio se da joj priđe. Jelena je otkrila detalje sa te… »
TERZA JOJ SLAO PORUKE PA DOBIO ŠUT KARTU! Jelena sada ispričala sve, pevačica otkrila tajbe Elite!
Svet & Skandal pre 1 dan
Atraktivna pevačica Jelena Denić, koja je pred sam kraj devete sezone zabavljala takmičare na žurki u „Eliti 9“, otkrila je manje poznate detalje svog gostovanja na imanju u Šimanovcima. Njen atraktivan izgled privukao je pažnju mnogih učesnika, a… »
„Bila sam suzdržana”: Pevačica kojoj je Terza tokom poslednje žurke slao poruke otkrila sve: „Rekla sam NE”
Telegraf pre 1 dan
Pevačica Jelena Denić pred kraj devete sezone nastupala je u Eliti 9 na žurki priređenoj tadašnjim rijaliti učesnicima. Zbog atraktivnog izgleda je privukla pažnju mnogih, a Borislav Terzić Terza osmelio se da joj priđe. Jelena je otkrila detalje sa te… »
Otkrila šta se dešavalo na žurki u Eliti Jeleni nakon finala Terza poslao poruku, pa dobio šut-kartu: "Nije moj tip, videli…
Blic pre 1 dan
Izjavila je da je srećno zaljubljena, niko je ne finansira i ponosna je na svoj samostalni uspeh. Rekla je da je bila suzdržana na događaju i nije želela da se meša u konflikte ili previše komunicira sa učesnicima. Pevačica Jelena Denić pred kraj devete… »
Vesti dana »
Srbiju zahvatio jak toplotni talas: RHMZ izdao narandžasti meteoalarm
Naslovi.ai pre 2 satajoš 26 povezanih
Dubravka Valić Nedeljković i Miloš Garić kandidati za predsednika Saveta REM
Beta pre 44 minutajoš 29 povezanih
Istorijski nizak vodostaj Dunava ugrozi plovidbu i energetiku
Naslovi.ai pre 4 minutajoš 47 povezanih
N1 na Gazivodama posle rušenja: Više nema nikoga, vlasnik kaže da je 30 godina uložio u hotel (FOTO/VIDEO)
N1 Info pre 1 satjoš 25 povezanih