Povezane vesti
Pevačica otkrila šta se sve dešavalo na žurki u Eliti! Terza joj poslao poruku, pa dobio šut-kartu: Nije moj tip, rekla sam mu…
Kurir 28.07.2026
Pevačica Jelena Denić pred kraj devete sezone nastupala je u Eliti 9 na žurki priređenoj tadašnjim rijaliti učesnicima. Zbog atraktivnog izgleda je privukla pažnju mnogih, a Borislav Terzić Terza osmelio se da joj priđe. Jelena je otkrila detalje sa te… »
TERZA JOJ SLAO PORUKE PA DOBIO ŠUT KARTU! Jelena sada ispričala sve, pevačica otkrila tajbe Elite!
Svet & Skandal 28.07.2026
Atraktivna pevačica Jelena Denić, koja je pred sam kraj devete sezone zabavljala takmičare na žurki u „Eliti 9“, otkrila je manje poznate detalje svog gostovanja na imanju u Šimanovcima. Njen atraktivan izgled privukao je pažnju mnogih učesnika, a… »
„Bila sam suzdržana”: Pevačica kojoj je Terza tokom poslednje žurke slao poruke otkrila sve: „Rekla sam NE”
Telegraf 28.07.2026
Pevačica Jelena Denić pred kraj devete sezone nastupala je u Eliti 9 na žurki priređenoj tadašnjim rijaliti učesnicima. Zbog atraktivnog izgleda je privukla pažnju mnogih, a Borislav Terzić Terza osmelio se da joj priđe. Jelena je otkrila detalje sa te… »
Otkrila šta se dešavalo na žurki u Eliti Jeleni nakon finala Terza poslao poruku, pa dobio šut-kartu: "Nije moj tip, videli…
Blic 28.07.2026
Izjavila je da je srećno zaljubljena, niko je ne finansira i ponosna je na svoj samostalni uspeh. Rekla je da je bila suzdržana na događaju i nije želela da se meša u konflikte ili previše komunicira sa učesnicima. Pevačica Jelena Denić pred kraj devete… »
Vesti dana »
Usvojen rebalans budžeta i paket pomoći građanima u Skupštini Srbije
Naslovi.ai pre 1 satjoš 71 povezana
SPS i Ružić o odluci Komisije: Stranka ga isključila zbog kršenja Statuta, on kaže da još nije dobio zvaničnu odluku
Newsmax Balkans pre 2 satajoš 38 povezanih
Jokić odbio da napusti tim: Selektor Alimpijević otkrio detalje nakon meča sa Italijom!
Hot sport pre 51 minutajoš 36 povezanih
Srbija savladala Italiju u Pezaru i napravila korak ka Mundobasketu
Naslovi.ai pre 31 minutajoš 55 povezanih