Povezane vesti
"Uzela sam svoje stvari iz Koteža" Au! Teodora napustila kuću u kojoj je živela sa Bebicom: Stefan Karić joj zapao za oko
Blic pre 5 sati
Teodora ističe da obe porodice ne žele kontakt i izbegavaju međusobne susrete. Naglasila je da veza sa Bebicom nije kao što je bila ranije. Teodora Delić se oglasila svega nedelju dana nakon finala "Elite 9" i otkrila da je napustila dom Nenada… »
"Uzela sam stvari" Veza Teodore i Bebice na klimavim nogama, porodica je imala uticaj: "Nije nam stabilan odnos..." Ovo je…
Kurir pre 4 sati
Teodora Delić i Nenad Macanović Bebica imali su jako turbulentu vezu kroz tri sezone rijalitija, ali je ipak " Elita 9" za njih bila najburnija. Mnogi nisu očekivali ni da će izaći kao par kad se kamere ugase, ali su ih oni ipak demantovali. Teodora je… »
„Vratila sam se, uzela sam stvari iz Koteža“: Teodora ostavila Bebicu posle finala: Bacila oko na Karića?
Telegraf pre 6 sati
Teodora Delić se oglasila i otkrila da je napustila dom Nenada Macanovića Bebice, gde je živela zajedno sa njim. Teodora Delić i Nenad Macanović Bebica imali su jako turbulentu vezu kroz tri sezone najgledanijeg rijalitija u regionu, ali je ipak "Elita… »
Vesti dana »
U Srbiji danas sunčano i toplo sa slabim vetrom, temperatura do 35 stepeni
Nova pre 4 satijoš 1 povezana
Porfirije: Bitka na Vučjem dolu trajno svedočanstvo vere, ljubavi, nade i zajedništva
Telegraf pre 4 satijoš 3 povezane
Advokat Ninić traži proveru rada Javnog tužilaštva za organizovani kriminal u slučaju Panda iz 1998.
Danas pre 4 satijoš 1 povezana
UEFA reagovala: „Ovo je prešlo granicu koju jedna fudbalska organizacija nikako ne sme da pređe“
Danas pre 8 satijoš 1 povezana