Povezane vesti

Zelenski: Ukrajini potrebne rakete Patriot da bi izbegla katastrofu tokom zime

Zelenski: Ukrajini potrebne rakete Patriot da bi izbegla katastrofu tokom zime

N1 Info pre 22 dana
Predsednik Ukrajine Volodimir Zelenski je izjavio da je na sastanku u Beloj kući u utorak tražio od predsednika SAD Donalda Trampa "hitnu zimsku pomoć" od 300 raketa-presretača za američki sisteme protiv-vazduhoplovne odbrane Patriot, da bi se od ruskih… »
Evo zašto je Zelenski ko pokisao Tramp: Rekao sam mu da okonča rat

Evo zašto je Zelenski ko pokisao Tramp: Rekao sam mu da okonča rat

Večernje novosti pre 22 dana
PREDSEDNIK Sjedinjenih Američkih Država Donald Tramp izjavio je da održava dobre odnose i sa predsednikom Rusije Vladimirom Putinom i sa Vladimirom Zelenskim, uprkos sukobu koji i dalje traje u Ukrajini. Foto: Tanjug/AP/Rod Lamki -U dobrim sam odnosima… »
Tramp: Rekao sam Zelenskom da okonča rat

Tramp: Rekao sam Zelenskom da okonča rat

Sputnik pre 22 dana
Predsednik Sjedinjenih Američkih Država Donald Tramp izjavio je da održava dobre odnose i sa predsednikom Rusije Vladimirom Putinom i sa Vladimirom Zelenskim, uprkos sukobu koji i dalje traje u Ukrajini. On je istakao da je rekao Zelenskom da želi da se… »
Tramp: Rekao sam Zelenskom — hoću da okonča rat

Tramp: Rekao sam Zelenskom — hoću da okonča rat

Politika pre 22 dana
Predsednik SAD poručio da želi što skoriji prekid sukoba u Ukrajini. Predsednik Sjedinjenih Američkih Država Donald Tramp izjavio je da je tokom sastanka sa predsednikom Ukrajine Volodimirom Zelenskim poručio da želi da se rat što pre okonča. „Bilo je… »
Razgovor Trampa sa Zelenskim i Netanjahuom uoči sahrane Lindzija Grejema: Istoričar ukazuje na izazove u odnosima

Razgovor Trampa sa Zelenskim i Netanjahuom uoči sahrane Lindzija Grejema: Istoričar ukazuje na izazove u odnosima

Euronews pre 23 dana
Američki predsednik Donald Tramp sastao se sa ukrajinskim predsednikom Volodimirom Zelenskim, kao i sa premijerom Izraela Benjaminom Netanjahuom u Beloj kući, uoči sahrane američkog senatora Lindzija Grejema. Zelenski je sastanak sa Trampom ocenio kao… »
Dva susreta u roku od nekoliko sati: Da li su Netanjahu i Zelenski bili dovoljno ubedljivi Trampu?

Dva susreta u roku od nekoliko sati: Da li su Netanjahu i Zelenski bili dovoljno ubedljivi Trampu?

Danas pre 23 dana
Izraelski premijer Benjamin Netanjahu i predsednik Ukrajine Volodimir Zelenski sastali su se sa predsednikom SAd Donaldom Trampom u razmaku od nekoliko sati u Beloj kući. I Netanjahu i Zelenski su se pohvalili „dobrim sastankom“ sa Trampom. „Kada kažem… »
Tramp istog dana razgovarao sa Zelenskim i Netanjahuom! Da li se u Beloj kući kroji nova faza ratova? Stručnjaci analizirali…

Tramp istog dana razgovarao sa Zelenskim i Netanjahuom! Da li se u Beloj kući kroji nova faza ratova? Stručnjaci analizirali…

Kurir pre 23 dana
Vašington je juče bio poprište jednog od najvažnijih sastanaka kada je reč o aktuelnim sukobima u Ukrajini i na Bliskom istoku. Američki predsednik Donald Tramp u Beloj kući je, iza zatvorenih vrata, odvojeno razgovarao sa ukrajinskim predsednikom… »
Tramp: Sastanci sa Zelenskim i Netanjahuom su bili uspešni

NIN pre 23 dana
Američki predsednik Donald Tramp izjavio je da su njegovi sastanci sa predsednikom Ukrajine Volodimirom Zelenskim i izraelskim premijerom Benjaminom Netanjahuom bili uspešni. U odvojenim objavama na svojoj društvenoj mreži Truth Social, Tramp je rekao da… »

Euronews pre 23 dana
Američki predsednik Donald Tramp izjavio je da su njegovi sastanci sa predsednikom Ukrajine Volodimirom Zelenskim i izraelskim premijerom Benjaminom Netanjahuom bili uspešni. U odvojenim objavama na svojoj društvenoj mreži Truth Social, Tramp je rekao da… »
Tramp: Imao sam vrlo dobre sastanke sa Netanjahuom i Zelenskim

Tramp: Imao sam vrlo dobre sastanke sa Netanjahuom i Zelenskim

Kurir pre 23 dana
Američki predsednik Donald Tramp izjavio je kasno u utorak da su njegovi sastanci sa ukrajinskim predsednikom Volodimirom Zelenskim i izraelskim premijerom Bendžaminom Netanjahuom bili pozitivni. U odvojenim kratkim objavama na društvenoj mreži Truth… »
Oglasio se Tramp: Predsednik SAD otkrio detalje sastanka sa Zelenskim i Netanjahuom

Oglasio se Tramp: Predsednik SAD otkrio detalje sastanka sa Zelenskim i Netanjahuom

Večernje novosti pre 23 dana
AMERIČKI predsednik Donald Tramp izjavio je da su njegovi sastanci sa predsednikom Ukrajine Volodimirom Zelenskim i izraelskim premijerom Benjaminom Netanjahuom bili uspešni. Foto: Tanjug/AP Photo/Mark Schiefelbein U odvojenim objavama na svojoj… »
"O mnogim pitanjima smo razgovarali" Tramp nakon sastanka sa Zelenskim i Netanjahuom, evo koje teme su bile na stolu

"O mnogim pitanjima smo razgovarali" Tramp nakon sastanka sa Zelenskim i Netanjahuom, evo koje teme su bile na stolu

Blic pre 23 dana
Zelenski i Tramp su razgovarali o proizvodnji presretača raketa Patriot i o ponovnom pokretanju mirovnih pregovora sa Rusijom. Sastanak Trampa i Netanjahua bio je fokusiran na rat sa Iranom i protekao je bez javnih nesuglasica. Američki predsednik Donald… »
Bela kuća: Sastanci Trampa s Netanjahuom i Zelenskim pozitivni i produktivni

Bela kuća: Sastanci Trampa s Netanjahuom i Zelenskim pozitivni i produktivni

Danas pre 23 dana
Predsednik SAD Donald Tramp (Trump) je danas imao „pozitivne i konstruktivne“ sastanke u Ovalnom kabinetu s predsednikom Ukrajine Volodimirom Zelenskim i premijerom Izraela Benjaminom Netanjahuom, napisala je portparolka Bele kuće Kerolajn Livit… »
‘Dobar sastanak’ Trampa sa Zelenskim, prvi susret sa Netanjahuom od početka rata sa Iranom

‘Dobar sastanak’ Trampa sa Zelenskim, prvi susret sa Netanjahuom od početka rata sa Iranom

Danas pre 24 dana
Ukrajinski predsednik Vladimir Zelenski imao je „dobar sastanak“ sa Donaldom Trampom u Beloj kući u utorak, pre nego što se američki predsednik sastao i sa Benjaminom Netanjahuom, prvi put od početka rata sa Iranom. „Sa predsednikom smo razgovarali o… »

Vesti dana »