Povezane vesti
"Imam 29 godina, sve ovo radim da nekome ostavim!" Teodora Džehverović progovorila o majčinstvu, pa otkrila šta gradi van…
Kurir pre 7 sati
Teodora Džehverović vlasnica je nekoliko nekretnina u Beogradu, a nedavno je kupila i malu kuću sa seoskim imanjem koje trenutno uređuje i prilagođava svojim željama. Na početku razgovora osvrnula se na svoje svakodnevne navike i otkrila da na spavanje… »
Teodora Džehverović progovorila o nekretninama: Evo šta sve ima na svoje ime
Nova pre 8 sati
Teodora Džehverović progovorila je o nekretninama o kojima se mnogo priča u poslednje vreme, te istakla da je zadovoljna onim što je do sada stekla. - Zadovoljna sam, ustajem rano, legnem rano, treniram, bavim se poslom. Zavisi sve koji je period u… »
Zaradila milione, pa pokupovala nekretnine: Teodora Džehverović otkrila šta poseduje, radovi uveliko u toku
Mondo pre 9 sati
Teodora Džehverović otkrila je kako provodi dane i koliko joj je sport važan u svakodnevnom životu. Osim toga, govorila je i o nekretninama koje poseduje, ističući da je zadovoljna onim što je do sada stekla. - Zadovoljna sam, ustajem rano, legnem rano… »
„Uzela sam drugi stan, majstori rade kuću”: Teodora progovorila o nekretninama: Ovo joj je neostvarena želja
Telegraf pre 17 sati
Teodora Džehverović, vlasnica je nekoliko nekretnin u prestonici, a nedavno je pazarila i malu kuću i seosko imanje koje preuređuje. Prvo je progovorila o svojim navikama, te otkrila da na spavanje ide vrlo rano. - Zadovoljna sam, ustajem rano, legnem… »
Vesti dana »
Upozorenje MUP-a: Lažni imejlovi u ime Republičkog geodetskog zavoda
Naslovi.ai pre 41 minutajoš 40 povezanih
Pavel Durov, osnivač Telegrama, optužen u Rusiji za navodno pomaganje u terorizmu
BBC News pre 4 satijoš 28 povezanih