Povezane vesti

Netanjahu: Idem u Njujork uprkos Mamdanijevim pozivima da me uhapse

NIN pre 21 dana
Izraelski premijer Benjamin Netanjahu izjavio je da nema nameru da otkazuje svoju posetu Njujorku u septembru, uprkos ponovljenim pozivima gradonačelnika tog grada Zohrana Mamdanija na njegovo hapšenje. U danas objavljenom intervjuu za Foks njuz… »

Insajder pre 21 dana
Izraelski premijer Benjamin Netanjahu izjavio je da nema nameru da otkazuje svoju posetu Njujorku u septembru, uprkos ponovljenim pozivima gradonačelnika tog grada Zohrana Mamdanija na njegovo hapšenje. Benjamin Netanjahu Foto: Tanjug/ AP Photo/ Ohad… »
Netanjahu: U septembru idem u Njujork, neću otkazati posetu zbog poziva na hapšenje

Netanjahu: U septembru idem u Njujork, neću otkazati posetu zbog poziva na hapšenje

Politika pre 21 dana
Gradonačelnik Njujorka Zohran Mamdani više puta pozivao na hapšenje premijera Izraela. Izraelski premijer Benjamin Netanjahu izjavio je da nema nameru da otkazuje svoju posetu Njujorku u septembru, uprkos ponovljenim pozivima gradonačelnika tog grada… »
"Jesmo li: U 30-im godinama prošlog veka?" Netanjahu ide u Njujork, a gradonačelnik Mamdani bi da ga uhapsi: "On je ratni…

"Jesmo li: U 30-im godinama prošlog veka?" Netanjahu ide u Njujork, a gradonačelnik Mamdani bi da ga uhapsi: "On je ratni…

Blic pre 21 dana
Mamdani je oštro kritikovao Netanjahua, nazvavši ga ratnim zločincem zbog dešavanja u Gazi i Libanu Netanjahu je osudio Međunarodni krivični sud, optužujući ga za pristrasnost i korupciju Izraelski premijer Benjamin Netanjahu izjavio je da nema nameru da… »

Vesti dana »