Povezane vesti
Netanjahu: Idem u Njujork uprkos Mamdanijevim pozivima da me uhapse
NIN pre 5 sati
Izraelski premijer Benjamin Netanjahu izjavio je da nema nameru da otkazuje svoju posetu Njujorku u septembru, uprkos ponovljenim pozivima gradonačelnika tog grada Zohrana Mamdanija na njegovo hapšenje. U danas objavljenom intervjuu za Foks njuz… »
Netanjahu: Idem u Njujork uprkos Mamdanijevim pozivima da me uhapse
Insajder pre 7 sati
Izraelski premijer Benjamin Netanjahu izjavio je da nema nameru da otkazuje svoju posetu Njujorku u septembru, uprkos ponovljenim pozivima gradonačelnika tog grada Zohrana Mamdanija na njegovo hapšenje. Benjamin Netanjahu Foto: Tanjug/ AP Photo/ Ohad… »
Netanjahu: U septembru idem u Njujork, neću otkazati posetu zbog poziva na hapšenje
Politika pre 6 sati
Gradonačelnik Njujorka Zohran Mamdani više puta pozivao na hapšenje premijera Izraela. Izraelski premijer Benjamin Netanjahu izjavio je da nema nameru da otkazuje svoju posetu Njujorku u septembru, uprkos ponovljenim pozivima gradonačelnika tog grada… »
"Jesmo li: U 30-im godinama prošlog veka?" Netanjahu ide u Njujork, a gradonačelnik Mamdani bi da ga uhapsi: "On je ratni…
Blic pre 7 sati
Mamdani je oštro kritikovao Netanjahua, nazvavši ga ratnim zločincem zbog dešavanja u Gazi i Libanu Netanjahu je osudio Međunarodni krivični sud, optužujući ga za pristrasnost i korupciju Izraelski premijer Benjamin Netanjahu izjavio je da nema nameru da… »
Vesti dana »
'Najjači zemljotres koji sam doživeo': Raste broj žrtava u Japanu, traga se za nestalima
BBC News pre 33 minutajoš 33 povezane
Rusija raspisala poternicu za osnivačem Telegrama Pavelom Durovom
Naslovi.ai pre 1 satjoš 28 povezanih