Povezane vesti

Dvostruki aršini tužilaštva: Zašto je krivična prijava podneta protiv Jasmine Paunović, ali ne i protiv Dragana Vučićevića?…

Dvostruki aršini tužilaštva: Zašto je krivična prijava podneta protiv Jasmine Paunović, ali ne i protiv Dragana Vučićevića?…

Danas pre 16 minuta
Protiv tužiteljke u penziji Jasmine Paunović juče je podneta krivična prijava nakon gostovanja u podkastu kod Dejana Lučića, protiv koga je takođe podnesena prijava zbog rasne diskriminacije. S druge strane, vlasnik Informera Dragan J. Vučićević redovno… »
Paunović o navodima iz emisije: Pogrešno sam shvaćena, ja sam lovina u odnosu na režim

Paunović o navodima iz emisije: Pogrešno sam shvaćena, ja sam lovina u odnosu na režim

N1 Info pre 6 sati
Gostovanje tužiteljke u penziji Jasmine Paunović u emisiji koju vodi Dejan Lučić izazvalo je oštre reakcije javnosti, a ona za N1 kaže da njena namera nije bila da ikog targetira i vređa i da je pogrešno shvaćena, te da je lovina u odnosu na režim. Više… »
"Dno ljudske bede" Ćuta opleo u skupštini zbog skandaloznih izjava Jasmine Paunović: "Od mene i mojih ljudi nikad niste čuli…

"Dno ljudske bede" Ćuta opleo u skupštini zbog skandaloznih izjava Jasmine Paunović: "Od mene i mojih ljudi nikad niste čuli…

Blic pre 5 sati
Protiv Jasmine Paunović i Dejana Lučića podnete su krivične prijave zbog navodnog vređanja, ponižavanja i podstrekavanja na mržnju i diskriminaciju tokom emisije 21. jula U istoj emisiji, Paunovićeva je iznosila uvrede i na etničkoj osnovi prema osobama… »
VJT naložilo krivičnu prijavu protiv penzionisane tužiteljke Jasmine Paunović, ona odgovara: „Neutemeljeno i proizvoljno“…

VJT naložilo krivičnu prijavu protiv penzionisane tužiteljke Jasmine Paunović, ona odgovara: „Neutemeljeno i proizvoljno“…

Luftika pre 7 sati
Penzionisana javna tužiteljka Jasmina Paunović osumnjičena je za krivična dela rasne i druge diskriminacije, dok je protiv Dejana Lučića podneta prijava zbog sumnje da je u saizvršilaštvu učestvovao u jednom od njih, prenosi RTS Protiv penzionisane javne… »
Ozbiljne optužbe protiv penzionisane tužiteljke i urednika Jasmina Petrović i Dejan Lučić osumnjičeni za rasnu diskriminaciju…

Ozbiljne optužbe protiv penzionisane tužiteljke i urednika Jasmina Petrović i Dejan Lučić osumnjičeni za rasnu diskriminaciju…

Dnevnik pre 9 sati
Protiv Jasmine Paunović i urednika Dejana Lučića po nalogu VJT podignuta je krivična prijava, saznaje RTS. Oni su osumnjičeni da su u emisiji vređali i podstrekavali na mržnju i diskriminaciju članova SNS i predsednika Republike, dok je penzionisana… »
Krivična prijava protiv Jasmine Paunović i Dejana Lučića

Krivična prijava protiv Jasmine Paunović i Dejana Lučića

Politika pre 9 sati
Protiv penzionisane javne tužiteljke Jasmine Paunović i urednika i voditelja emisije koja se emituje na Jutjubu Dejana Lučića, po nalogu Višeg javnog tužilaštva u Beogradu, podneta je krivična prijava, saznaje RTS. Krivična prijava je podneta protiv… »

Vesti dana »