Povezane vesti
Kristina Spalević uznemirena zbog intimnog snimka: "Bolje da me ubiju, da umrem, nego što ovo prolazim"
Blic pre 1 sat
Kristina Spalević je prijavila bivšeg partnera Kristijana Golubovića policiji zbog neovlašćenog deljenja privatnog snimka. U policijsku stanicu je povela i svedoka koji može potvrditi širenje kompromitujućeg materijala. Bivša rijaliti učesnica Kristina… »
"Bolje da me ubije nego ovo da doživljavam" Kristina Spalević usred noći ponovo u policiji, ispričala novu monstruoznost…
Kurir pre 1 sat
Kristina Spalević oglasila se u kasnim noćnim satima i iznenadila sve novim obraćanjem. Naime, bivša učesnica rijalitija je obavestila pratioce da ponovo ide u policijsku stanicu i najavila štrajk glađu. - Javljam vam se ljudi, idem u policiju. Dok… »
"Bolje da me ubije": Kristina uznemirena u policiji zbog snimka intimnog odnosa, tvrdi da ga je Kristijan pustio
Mondo pre 2 sata
Kristina Spalević sinoć je ponovo otišla u policijsku stanicu, kako bi prijavila bivšeg partnera Kristijana Golubovića. Nova prijava je usledila nakon što su na društvenim mrežama počeli da kruže privatni snimci Golubovića i Kristine iz stana. Snimak je… »
„Bolje da me ubije, bolje da…“: Kristina otišla u policiju, tvrdi da je Kristijan pustio njihov snimak odnosa
Telegraf pre 5 sati
Kristina Spalević sinoć je otišla u policijsku stanicu, kako bi prijavila bivšeg partnera Kristijana Golubovića. Naime, na mrežema su počeli da kruže privatni snimci Golubovića i Kristine iz stana. Snimak je skinut sa "bejbi kamere", a na kratkom snimku… »
Vesti dana »
Opozicija zamera što Vučić planira da se kandiduje za premijera, vlast tvrdi da nije doneo odluku
Beta pre 9 minutajoš 23 povezane
Spasioci tragaju za nestalima nakon snažnog zemljotresa u Japanu
Vreme pre 39 minutajoš 27 povezanih
Nafta skočila na 87 dolara: Eskalacija sukoba SAD i Irana podigla cenu, investitori čekaju odluku FED-a
Kurir pre 1 satjoš 26 povezanih