Povezane vesti
Uroš Stanić i Bora Santana imali TAJNU VEZU? „Bio je zaljubljen u mene, DEVOJKA MU JE PARAVAN!“
Svet & Skandal pre 3 sata
Bivši rijaliti učesnik Uroš Stanić ponovo je šokirao javnost kada je bez dlake na jeziku progovorio o tajnom odnosu koji su imali on i Bora Santana. Stanić je priznao da je prema nekadašnjem cimeru gajio jaka osećanja, ali je iskoristio priliku i da… »
"Bio sam jako zaljubljen u njega" Uroš Stanić raskrinkao Boru Santanu: "Sramota me je, ona mu je samo paravan"
Blic pre 8 sati
Uroš Stanić je priznao da je imao snažne emocije prema Bori Santani i da njihov odnos nije bio jednostavan. Tvrdi da je Bora preko veze sa Anastasijom pokušao da prikrije svoja prava osećanja. Bivši rijaliti učesnik Uroš Stanić otvoreno je progovorio o… »
"Bio sam zaljubljen u Boru" Uroš Stanić progovorio o emocijama prema Santani: Anastasija mu je bila paravan
Kurir pre 8 sati
Učesnik "Elite 9" Uroš Stanić u emisiji "Narod pita" progovorio je o svom odnosu sa Borom Santanom. On je priznao da je prema nekadašnjem cimeru gajio jaka osećanja, ali je iskoristio priliku da ponovo pesce Boru. Uroš je izneo tvrdnju da je Santana… »
“Bio sam zaljubljen u njega” Uroš progovorio o odnosu sa Borom, pa izneo detalje: “To je bio paravan”
Telegraf pre 8 sati
Uroš Stanić gostovao je sinoć u emisjii "Narod pita" kod Darka Tanasijevića, gde je progovorio o odnosu sa Borom Santanom. Za Stanića je stiglo pitanje o Santani. - Uroše Bora se razočarao u tebe. Da li ste u kontaktu? - pitao je Darko. - Ja ne znam šta… »
Vesti dana »
Saopštenje Štaba za vanredne situacije grada Pirota povodom visokih temperatura narednih dana
Plus online pre 2 satajoš 86 povezanih
Upozorenje MUP-a: Lažni imejlovi u ime Republičkog geodetskog zavoda
Naslovi.ai pre 41 minutajoš 40 povezanih
'Najjači zemljotres koji sam doživeo': Raste broj žrtava u Japanu, traga se za nestalima
BBC News pre 2 satajoš 34 povezane
Rusija raspisala poternicu za osnivačem Telegrama Pavelom Durovom
Naslovi.ai pre 4 satijoš 28 povezanih