Povezane vesti
Evo koliku penziju prima Mirko Kodić: "Valjda sam zaslužio, 55 godina sam radio"
Mondo pre 23 dana
Mirko Kodić je nedavno i zvanično ostvario pravo na nacionalnu penziju. Na ovaj način, država Srbija mu je odala priznanje za njegov višedecenijski doprinos kulturi, čime je zvanično ušao u red istaknutih umetnika koji su dobili ovo priznanje. Iznos… »
Ovo mesečno primanje Mirka Kodića, nagradu dobio posle 55 godina rada: Kolege se pobunile
Telegraf pre 23 dana
Mirko Kodić je nedavno i zvanično ostvario pravo na nacionalnu penziju. Na ovaj način, država Srbija mu je odala priznanje za njegov višedecenijski doprinos kulturi, čime je zvanično ušao u red istaknutih umetnika koji su dobili ovo priznanje. Iznos… »
Evo kolika je penzija mirka kodića: "Valjda sam zaslužio, 55 godina sam radio"
Blic pre 24 dana
Iznos nacionalne penzije iznosi 110.000 dinara. Kodić je izjavio da cifra nije velika, ali je značajna za sigurnost. Mirko Kodić je nedavno i zvanično ostvario pravo na nacionalnu penziju. Na ovaj način, država Srbija mu je odala priznanje za njegov… »
Vesti dana »
Vučić nastavio posetu Jablaničkom okrugu, najavio program razvoja za pet okruga na jugu Srbije
RTS pre 19 minutajoš 16 povezanih
Danas prijatnije u Sremskoj Mitrovici, od utorka promena vremena – krajem nedelje ponovo do 36 stepeni
Ozon pre 59 minutajoš 15 povezanih
Na više lokacija u Srbiji nastavlja se borba sa požarima, najteže i dalje u Deliblatskoj peščari i na Stolovima
RTV pre 1 satjoš 11 povezanih
Srbija zatražila pomoć EU u gašenju požara, potvrđeno iz Brisela za BBC
BBC News pre 9 minutajoš 8 povezanih
Na Batrovcima se čeka čak dva sata, gužve i na drugim graničnim prelazima: Ovde će saobraćaj biti potpuno obustavljen
Mondo pre 49 minutajoš 7 povezanih