Povezane vesti

Vasić: Kosovska policija mi rekla koje pesme ne smem da pevam u Svetim Arhangelima

Vasić: Kosovska policija mi rekla koje pesme ne smem da pevam u Svetim Arhangelima

Danas pre 2 sata
Glumac i pevač Milan Vasić izjavio je da je uoči nastupa na ovogodišnjoj hramovnoj slavi manastira Svetih Arhangela kod Prizrena bio pozvan na informativni razgovor sa pripadnicima Kosovske policije, koji su ga, kako tvrdi, upozorili koje pesme ne sme da… »
Nastup zbog kog je kosovska policija privela Vasića: Izašao i zapevao u srpskoj nošnji, a snajperisti ga prate

Nastup zbog kog je kosovska policija privela Vasića: Izašao i zapevao u srpskoj nošnji, a snajperisti ga prate

Mondo pre 3 sata
Glumac Milan Vasić pozvan je na informativni razgovor uoči nastupa u manastiru Svetih arhangela kod Prizrena, gde je bio zadužen za organizaciju kulturno-umetničkog programa. Uprkos strogim pravilima koja je, prema svojim rečima, dobio od kosovske… »
Milan Vasić igra u srpskoj nošnji! Pojavio se snimak nastupa u Prizrenu, pre toga imao razgovor sa policijom

Milan Vasić igra u srpskoj nošnji! Pojavio se snimak nastupa u Prizrenu, pre toga imao razgovor sa policijom

Telegraf pre 4 sati
Glumac Milan Vasić doživeo je neprijatnost pred nastup u manastiru Svetih arhangela kod Prizrena, kada ga je kosovska policija pozvala na informativni razgovor i uručila mu spisak pravila kojih je morao da se pridržava, a sada se pojavio i snimak. Kako… »
Milan Vasić: Pred nastup u manastiru kod Prizrena pozvan sam u policiju - upozorili me koje pesme ne smem da izvodim

Milan Vasić: Pred nastup u manastiru kod Prizrena pozvan sam u policiju - upozorili me koje pesme ne smem da izvodim

N1 Info pre 5 sati
Glumac i pevač Milan Vasić izjavio je danas da je pred nastup na slavi manastira Svetih Arhangela kod Prizrena bio pozvan na informativni razgovor sa pripadnicima kosovske policije, koji su ga, kako je rekao, upozorili koje pesme ne sme da izvodi, a… »
(Video) Milan Vasić ponosno igra u srpskoj nošnji, snajperisti ga prate: Pojavio se snimak nastupa u Prizrenu, glumac pre toga…

(Video) Milan Vasić ponosno igra u srpskoj nošnji, snajperisti ga prate: Pojavio se snimak nastupa u Prizrenu, glumac pre toga…

Blic pre 4 sati
Policija mu je uručila stroga pravila i zabranila izvođenje pesama u kojima se pominje 'Metohija'. Uprkos pritiscima, promenio je repertoar i u narodnoj nošnji nastupio pred oko 3.000 vernika. Poznati srpski glumac Milan Vasić doživeo je neviđenu… »
Ovo je nastup zbog kog je kosovska policija privela Milana Vasića: Dobio spisak pesama koje ne sme da peva, on u srpskoj…

Ovo je nastup zbog kog je kosovska policija privela Milana Vasića: Dobio spisak pesama koje ne sme da peva, on u srpskoj…

Kurir pre 4 sati
Glumac Milan Vasić pozvan je na informativni razgovor uoči nastupa u manastiru Svetih arhangela kod Prizrena, gde je bio zadužen za organizaciju kulturno-umetničkog programa. Uprkos strogim pravilima koja je, prema svojim rečima, dobio od kosovske… »
"Snajperisti su bili preko puta mene u manastiru": Milana Vasića privela kosovska policija na razgovor

"Snajperisti su bili preko puta mene u manastiru": Milana Vasića privela kosovska policija na razgovor

Mondo pre 5 sati
Popularni srpski glumac Milan Vasić, koji veći deo svog vremena provodi na Kosovu i Metohiji, doživeo je nedavno veliku neprijatnost tokom proslave manastirske slave Svetog Arhangela Gavrila u Prizrenu. Naime, u manastiru Svetih arhangela okupio se… »
"Ne samo da niste došli..." Milan Vasić se pre dve godine naljutio na kolege: "Sad bar znamo kakav odnos imaju prema KiM"

"Ne samo da niste došli..." Milan Vasić se pre dve godine naljutio na kolege: "Sad bar znamo kakav odnos imaju prema KiM"

Kurir pre 5 sati
Glumac Milan Vasić ispričao je da ga je kosovska policija pozvala na informativni razgovor uoči njegovog nastupa u manastiru Svetih arhangela kod Prizrena. Kako tvrdi, policajci su mu uručili papir sa pravilima ponašanja i upozorili ga koje pesme ne sme… »
Glumca Milana Vasića privela kosovska policija: "Video sam snajperiste prekoputa mene"

Glumca Milana Vasića privela kosovska policija: "Video sam snajperiste prekoputa mene"

Kurir pre 6 sati
Glumac Milan Vasić ispričao je da ga je kosovska policija pozvala na informativni razgovor uoči kulturno-umetničkog programa u manastiru Svetih arhangela kod Prizrena. Kako tvrdi, dobio je i papir sa pravilima ponašanja i spiskom onoga što tokom nastupa… »
Milan Vasić o razgovoru sa policijom pred nastup na KiM: Rekli su mi šta smem, a šta ne smem da pevam

Milan Vasić o razgovoru sa policijom pred nastup na KiM: Rekli su mi šta smem, a šta ne smem da pevam

RTS pre 6 sati
Glumac i pevač Milan Vasić rekao je za RTS da je pred nastup na slavi manastira Svetih Arhangela kod Prizrena bio pozvan na informativni razgovor sa pripadnicima tzv. kosovske policije, koji su ga, kako kaže, upozorili koje pesme ne sme da izvodi… »
Milana Vasića tzv. kosovska policija povela na informativni razgovor: "Video sam snajperiste preko puta"

Milana Vasića tzv. kosovska policija povela na informativni razgovor: "Video sam snajperiste preko puta"

B92 pre 6 sati
U manastiru Svetih arhangela kod Prizrena 26. jula obeležena je slava Sveti Arhangel, ali je ovaj događaj ostao u senci zbog prisustva velikog broja pripadnika tzv. kosovske policije, o čemu je svedočio i glumac Milan Vasić bio i na informativnom… »
"Snajperisti su bili preko puta mene u manastiru", Milana Vasića kosovska policija povela na informativni razgovor u Prizrenu…

"Snajperisti su bili preko puta mene u manastiru", Milana Vasića kosovska policija povela na informativni razgovor u Prizrenu…

Blic pre 7 sati
Za vreme nastupa primetio je prisustvo snajperista, ali je koncert protekao bez incidenata i problema Tokom ulaska u portu, kosovska policija je pretresala vernike, a Milan Vasić je doživeo dodatnu kontrolu i informativni razgovor sa policijom Pre tri… »
Milana Vasića kosovska policija povela na informativni razgovor: "Video sam snajperiste preko puta mene"

Milana Vasića kosovska policija povela na informativni razgovor: "Video sam snajperiste preko puta mene"

Nova pre 6 sati
Poznati glumac Milan Vasić je u nedelju nastupao u manastiru Svetih arhangela kod Prizrena povodom obeležavanja slave Sveti Arhangel Gavrilo. Milan i još nekoliko folklornih društva priredili su adekvatan kulturno - umetnički program. Međutim, Milan je… »

Telegraf pre 7 sati
U nedelju 26. jula u manastiru Svetih arhangela kod Prizrena je u prisustvu velikog broja vernika obeležena slava Sveti Arhangel Gavrilo, a takozvana kosovska policija je na ulazu u portu pretresala vernike. Po završetku liturgije priređen je kulturno -… »

Vesti dana »