Povezane vesti
"Koji mentol": Peđu Medenicu brutalno isprozivali pred nastup! Pevač u šoku istrčao iz toaleta
Telegraf pre 24 dana
Pevač Peđa Medenica gostujući u emisiji "Amidži šou" ispričao je jedno neprijatnu, ali i komičnu anegdotu koju je doživeo neposredno pre izlaska na binu. Kako je i sam rekao, on je sasvim slučajno čuo brutalne prozivke na sopstveni račun. Naime, Peđa je… »
"Šta si me doveo da slušam ovog mentola?" Peđa Medenica pred nastup otišao u toalet i čuo brutalne uvrede na svoj račun: "On…
Blic pre 24 dana
Drugi mladić je, neznajući ko je prisutan, omalovažavao Medenicu. Ova situacija ga je i nasmejala i zatekla, što je podelio s publikom. Pevač Peđa Medenica je ispričao neprijatnu, ali i komičnu anegdotu koja mu se dogodila pre nekoliko godina neposredno… »
"Šta si me mentolu doveo ovde, da slušam ovog idiota" Peđa Medenica otkrio anegdotu sa nastupa, pa progovorio o svom nadimku
Kurir pre 25 dana
Peđa Medenica gostovao je u emisiji "Amidži šou" i tom prilikom progovorio o svom nadimku, a zatim ispričao anegdotu sa jednog nastupa. - Pre nekih 6,7 godina nastupam ja u jednoj diskoteci i pre nastupa ja krenem do wc-a i kažem klavijaturisti. I sad… »
Medenica otkrio istinu o svom prezimenu, mnogi misle da ga je sam sebi dao: Godinama…
Telegraf pre 25 dana
Pevač Peđa Medenica jedan je od onih za kojeg ljudi teško povezuju, njegov lik, sa mnogobrojnim hitovima koje je snimio - a za to je kriv sam! Sada je gostujući u Amidži šou, otkrio da je nedavno, u jednoj diskoteci doživeo nesvakidašnju stvar i to je… »
Vesti dana »
Tramp proglasio Ormuski moreuz teritorijom SAD, Iran pozvan u pakt iz Meke
Naslovi.ai pre 17 minutajoš 30 povezanih
Uhapšen osumnjičeni da se automobilom zaleteo u masu na konjičkim trkama kod Bileće
Insajder pre 56 minutajoš 24 povezane
UŽIVO: Generalna proba košarkaša Srbije – gostovanje Francuskoj
Sport klub pre 1 minutjoš 38 povezanih
Sudar autobusa i automobila u blizini Kraljeva, vozači zbrinuti u bolnici
Euronews pre 26 minutajoš 16 povezanih