Повезане вести

"Који ментол": Пеђу Меденицу брутално испрозивали пред наступ! Певач у шоку истрчао из тоалета

"Који ментол": Пеђу Меденицу брутално испрозивали пред наступ! Певач у шоку истрчао из тоалета

Телеграф пре 16 сати
Певач Пеђа Меденица гостујући у емисији "Амиџи шоу" испричао је једно непријатну, али и комичну анегдоту коју је доживео непосредно пре изласка на бину. Како је и сам рекао, он је сасвим случајно чуо бруталне прозивке на… »
"Шта си ме довео да слушам овог ментола?" Пеђа Меденица пред наступ отишао у тоалет и чуо бруталне увреде на свој рачун: "Он…

"Шта си ме довео да слушам овог ментола?" Пеђа Меденица пред наступ отишао у тоалет и чуо бруталне увреде на свој рачун: "Он…

Блиц пре 18 сати
Други младић је, незнајући ко је присутан, омаловажавао Меденицу. Ова ситуација га је и насмејала и затекла, што је поделио с публиком. Певач Пеђа Меденица је испричао непријатну, али и комичну анегдоту која му се догодила пре… »
"Шта си ме ментолу довео овде, да слушам овог идиота" Пеђа Меденица открио анегдоту са наступа, па проговорио о свом надимку

"Шта си ме ментолу довео овде, да слушам овог идиота" Пеђа Меденица открио анегдоту са наступа, па проговорио о свом надимку

Курир пре 1 дан
Пеђа Меденица гостовао је у емисији "Амиџи шоу" и том приликом проговорио о свом надимку, а затим испричао анегдоту са једног наступа. - Пре неких 6,7 година наступам ја у једној дискотеци и пре наступа ја кренем до вц-а и кажем… »
Меденица открио истину о свом презимену, многи мисле да га је сам себи дао: Годинама…

Меденица открио истину о свом презимену, многи мисле да га је сам себи дао: Годинама…

Телеграф пре 1 дан
Певач Пеђа Меденица један је од оних за којег људи тешко повезују, његов лик, са многобројним хитовима које је снимио - а за то је крив сам! Сада је гостујући у Амиџи шоу, открио да је недавно, у једној дискотеци доживео… »

Вести дана »