Povezane vesti

Nejmar se povukao iz reprezentacije Brazila: "Dao sam sve, ne želim više da igram"

Nejmar se povukao iz reprezentacije Brazila: "Dao sam sve, ne želim više da igram"

Mondo pre 1 sat
Brazilac Nejmar, potvrdio je da je odigrao svoj poslednji meč za reprezentaciju na minulom Svetskom prvenstvu. Nekadašnja zvezda Barselone i PSŽ-a je u suzama napustila teren posle srceparajućeg poraza od Norveške u osmini finala i bila je to najava… »
Emotivan oproštaj Nejmara: Dao sam krv i život, ne mogu više!

Emotivan oproštaj Nejmara: Dao sam krv i život, ne mogu više!

Sport klub pre 1 sat
Nejmar, jedan od najboljih brazilskih fudbalera u istoriji, zvanično je potvrdio da više neće igrati za reprezentaciju. Napadač, koji ima 34 godine, objavio je svoju odluku posle pobede svog kluba Santos nad Univerzitetom Central rezultatom 4:2 u Kopa… »
Nejmar više ne igra za Brazil, uzalud ga vodili na Mundijal: Moje vreme je završeno

Nejmar više ne igra za Brazil, uzalud ga vodili na Mundijal: Moje vreme je završeno

RTS pre 2 sata
Fudbaler Santosa Nejmar potvrdio je da se povukao iz reprezentacije Brazila nakon letošnjeg nastupa na Svetskom prvenstvu, gde je ta selekcija neočekivano završila učešće već u osmini finala. Nejmar je i zvanično stavio tačku na reprezentativnu karijeru… »
Nejmar se oprostio: "Ne mogu više"

Nejmar se oprostio: "Ne mogu više"

Telegraf pre 1 sat
Jedan od najboljih brazilskih fudbalera u istoriji - Nejmar, zvanično je saopštio da je završio sa reprezentacijom. Njegov klub Santos je trijumfovao protiv Univerziteta Central (4:2) u okviru Kopa Sudamerikana, da bi potom otvorio dušu: - Moje vreme sa… »
Nejmar potvrdio da se povukao iz reprezentacije Brazila: Ispisao sam istoriju, ali više ne želim da se borim za žuti dres

Nejmar potvrdio da se povukao iz reprezentacije Brazila: Ispisao sam istoriju, ali više ne želim da se borim za žuti dres

Dnevnik pre 3 sata
Fudbaler Santosa Nejmar potvrdio je da se povukao iz reprezentacije Brazila. – Moje vreme u reprezentaciji je završeno – rekao je Nejmar, preneo je sajt Gol. Nejmar se oglasio posle pobede Santosa nad Universidad Centralom (4:2) – Ispisao sam istoriju… »
Dao sam krv i život za Brazil - ne mogu više! Nejmar rasplakao milione: Više nikada neću obući žuti dres!

Dao sam krv i život za Brazil - ne mogu više! Nejmar rasplakao milione: Više nikada neću obući žuti dres!

Kurir pre 2 sata
Jedna od najvećih karijera u istoriji brazilskog fudbala zvanično je završena! Nejmar je potvrdio da više nikada neće obući dres reprezentacije Brazila i emotivnom porukom rasplakao milione navijača širom sveta. Posle pobede Santosa nad Universidad… »
"Dao sam svoj krv i život za žuti dres, ali to više ne želim": Pročitajte kako se Nejmar oprostio od Brazila

"Dao sam svoj krv i život za žuti dres, ali to više ne želim": Pročitajte kako se Nejmar oprostio od Brazila

Nova pre 4 sati
Fudbaler Santosa Nejmar potvrdio je da se povukao iz reprezentacije Brazila. "Moje vreme u reprezentaciji je završeno. Ispisao sam istoriju, bio sam veoma srećan, dao sam svoju krv, svoj život, uvek sam se borio za žuti dres, ali sada to više ne želim"… »
Nejmar potvrdio - Brazil je prošlost

Nejmar potvrdio - Brazil je prošlost

B92 pre 3 sata
Fudbaler Santosa Nejmar potvrdio je da se povukao iz reprezentacije Brazila. "Moje vreme u reprezentaciji je završeno", rekao je Nejmar, preneo je sajt Gol. Nejmar se oglasio posle pobede Santosa nad Universidad Centralom (4:2) "Ispisao sam istoriju, bio… »
Nejmar: Moje vreme u nacionalnom timu je završeno

Nejmar: Moje vreme u nacionalnom timu je završeno

Politika pre 3 sata
Potvrdio da se povukao iz reprezentacije Brazila. Fudbaler Santosa Nejmar potvrdio je danas da se povukao iz reprezentacije Brazila. „Moje vreme u reprezentaciji je završeno", rekao je Nejmar, preneo je sajt Gol. Nejmar se oglasio posle pobede Santosa… »
Nejmar potvrdio da se povukao iz reprezentacije Brazila

Nejmar potvrdio da se povukao iz reprezentacije Brazila

Radio sto plus pre 4 sati
“Moje vreme u reprezentaciji je završeno. Ispisao sam istoriju, bio sam veoma srećan, dao sam svoju krv, svoj život, uvek sam se borio za žuti dres, ali sada to više ne želim”, rekao je Nejmar posle pobede Santosa nad Universidad Centralom (4:2), preneli… »
Gotovo je! Nejmar potvrdio da se povlači

Gotovo je! Nejmar potvrdio da se povlači

Večernje novosti pre 4 sati
Fudbaler Santosa Nejmar potvrdio je danas da se povukao iz reprezentacije Brazila. FOTO: Tanjug/AP/Rebecca Blackwell "Moje vreme u reprezentaciji je završeno. Ispisao sam istoriju, bio sam veoma srećan, dao sam svoju krv, svoj život, uvek sam se borio za… »

Vesti dana »