Povezane vesti
Najstarija crkva u Nišu na meti vandala: Skrnavljenje i krađa šokirala čuvara hrama: "Najviše me je pogodilo kad sam video…
Blic pre 24 sata
Čuvar hrama Veljko Spasić izrazio je duboko razočaranje zbog skrnavljenja svetinje, posebno jer je raspeće bilo oboreno, a ikone i predmeti razbacani Policija je izvršila uviđaj, a iz crkve su nestali putir, diskos, kadionica i nekoliko krstova; istraga… »
Krst sa raspećem Isusa bačen na pod, ikone oskrnavljene, pa urađeno ovo: Zastrašujući snimak iz crkve kod Niša
Telegraf pre 24 sata
Hram Svete Trojice u niškom selu Gornji Matejevac obijen je, a iz crkve su ukradeni prestoni krst, dva ručna krsta, kadionica, putir i diskos. Prema rečima Veljka Spasića, ulaz u Latinsku crkvu na Golemašu je oštećen, dok je krst sa Raspećem Isusa Hrista… »
„KADA SAM VIDEO RASPEĆE NA PODU, POČEO SAM DA PLAČEM“ Potresna ispovest čuvara oskrnavljene Latinske crkve kod Niša
Glas juga pre 1 dan
Čuvar hrama Veljko Spasić kaže da ga je prizor koji je zatekao duboko potresao. „Kada sam prišao časnoj trpezi, video sam da su prekrivači i kandila ispreturani. Nedostajala su dva sveštenička ručna krsta koja služe tokom liturgije, kao i stoni krst koji… »
Vesti dana »
SAD izvela jake udare na Iran kao odgovor na napad na američku bazu u Jordanu
Beta pre 58 minutajoš 29 povezanih
Bivši gradonačelnik Splita Željko Kerum uhapšen na koncertu u Veloj Luci
Beta pre 2 satajoš 26 povezanih
'Lepeza, voda i klima': Upozorenje na toplotni talas u Srbiji i Bosni i Hercegovini
BBC News pre 2 satajoš 26 povezanih
Macut o izglasavanju poverenja: Signal da Vlada treba da nastavi ovim tempom
Beta pre 2 satajoš 21 povezana
(Foto, video) Tuga, ginu vatrogasci u požarima: Evakuisano skoro 2.000 turista iz Grčke
Dnevnik pre 58 minutajoš 18 povezanih