Povezane vesti

"Oni pomalo padaju, mi napredujemo" Vučić o izborima: "Nisu neizvesni, ja znam kraj, spremio sam se da im čestitam" (video)

"Oni pomalo padaju, mi napredujemo" Vučić o izborima: "Nisu neizvesni, ja znam kraj, spremio sam se da im čestitam" (video)

Blic pre 1 dan
Vučić je govorio o predstojećim izborima Kaže da se spremio da čestita pobedu Oni pomalo padaju, a mi svakoga dana napredujemo, kaže predsednik Srbije Aleksandar Vučić. On je tako prokomentarisao pitanje o pojedinim istraživanjima koja prednost daju… »
Uživo Vučić u obilasku Staklenog vidikovca "Kablar" najavio velika ulaganja: "Čačak gde god krene imaće auto-put"

Uživo Vučić u obilasku Staklenog vidikovca "Kablar" najavio velika ulaganja: "Čačak gde god krene imaće auto-put"

B92 pre 1 dan
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić obilazi Stakleni vidikovac "Kablar" na planini Kablar kod Čačka. Vučić je prilikom dolaska naveo da treba da se proširi put i napravi parking bliže samom vidikovcu kako ljudi ne bi morali da pešače oko kilometar kako bi… »
Kapacitet će mu biti 100 posetilaca na sat: Sutra se otvara vidikovac na Kablaru, na "stakleno čudo" među prvima će kročiti…

Kapacitet će mu biti 100 posetilaca na sat: Sutra se otvara vidikovac na Kablaru, na "stakleno čudo" među prvima će kročiti…

RINA pre 22 sata
Čačak – Sutra se konačno otvara dugoočekivani stakleni vidikovac na Kablaru kod Čačka i biće to jedan od retkih Skywalk vidikovaca na Balkanu, a sa njega se pruža veličanstven pogled na meandre Zapadne Morave i Šumadiju. Na otvaranju vidikovca sa… »
Jedini "skywalk" na Balkanu, sa njega se vide čak tri opštine: Stakleni vidikovac na Kablaru dobio upotrebnu dozvolu, sutra ga…

Jedini "skywalk" na Balkanu, sa njega se vide čak tri opštine: Stakleni vidikovac na Kablaru dobio upotrebnu dozvolu, sutra ga…

Blic pre 22 sata
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić sutra će obići Stakleni vidikovac 'Kablar' na planini Kablar kod Čačka Vidikovac će zvanično biti otvoren sutra u 12 časova i ispunjava sve zakonske uslove i bezbednosne standarde Predsednik Srbije Aleksandar Vučić… »
Na "stakleno čudo" među prvima će kročiti Vučić! Sutra se otvara vidikovac na Kablaru: U spektakularnom pogledu na meandre…

Na "stakleno čudo" među prvima će kročiti Vučić! Sutra se otvara vidikovac na Kablaru: U spektakularnom pogledu na meandre…

Dnevnik pre 21 sat
ČAČAK: Sutra se konačno otvara dugoočekivani stakleni vidikovac na Kablaru kod Čačka i biće to jedan od retkih skajvok vidikovaca na Balkanu, a sa njega se pruža veličanstven pogled na meandre Zapadne Morave i Šumadiju. Na otvaranju vidikovca sa početkom… »
Sa njega se vide čak tri opštine: Stakleni vidikovac na Kablaru dobio upotrebnu dozvolu, sutra ga obilazi Vučić

Sa njega se vide čak tri opštine: Stakleni vidikovac na Kablaru dobio upotrebnu dozvolu, sutra ga obilazi Vučić

Euronews pre 24 sata
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić obići će sutra Stakleni vidikovac "Kablar" na planini Kablar kod Čačka, saopštila je Služba za saradnju s medijima predsednika Republike. Ranije je najavljeno da će Stakleni vidikovac na Kablaru kod Čačka, sa koga se… »
Aleksandar Vučić prisustvovaće otvaranju vidikovca na Kablaru

Aleksandar Vučić prisustvovaće otvaranju vidikovca na Kablaru

Morava info pre 23 sata
ČAČAK – Predsednik Srbije Aleksandar Vučić prisustvovaće sutra, 30. jula, orvaranju staklenog vidikovca na Kablaru, saopšteno je iz Službe za saradnju s medijima predsednika Republike. Kako je navedeno, vidikovac će svečano biti otvoren u 12 sati… »
Sutra otvaranje vidikovca na Kablaru, zna se koliki će biti kapacitet posetilaca

Sutra otvaranje vidikovca na Kablaru, zna se koliki će biti kapacitet posetilaca

Morava info pre 1 dan
ČAČAK – Stakleni vidikovac na Kablaru biće zvanično otvoren sutra, u četvrtak, 30. jula. Očekuje se da će otvaranju prisustvovati neko od najviših državnih zvaničnika, ali još uvek nema oficijelnog protokola za taj svečani događaj. Prema nezvaničnim… »
Stakleni vidikovac na Kablaru biće otvoren u četvrtak

Stakleni vidikovac na Kablaru biće otvoren u četvrtak

Radio 021 pre 1 dan
Stakleni vidikovac na Kablaru kod Čačka, sa koga se vide tri opštine, biće otvoren u četvrtak, 30. jula u podne. Dodaj 021.rs kao glavni izvor na Google-u. Nakon tehničkog pregleda i kompletne procedure pred nadležnim institucijama, potvrđeno je da je… »

Vesti dana »