Povezane vesti

"Srećna sam više nego što sam zaslužila": Tanja Bošković progovorila o penzijskom životu, ljubavi i veri

"Srećna sam više nego što sam zaslužila": Tanja Bošković progovorila o penzijskom životu, ljubavi i veri

Mondo pre 3 sata
Posle decenija na sceni, brojnih uloga i priznanja, za Tanju Bošković je najveće životno bogatstvo ipak ono što se ne meri nagradama – ljubav, prijateljstvo, vera i sposobnost da, kako kaže, čovek bude prisutan u trenutku. "Srećna sam preko svake mere… »
"Srećna sam više nego što sam zaslužila": Tanja Bošković iskreno o penziji i poslu

"Srećna sam više nego što sam zaslužila": Tanja Bošković iskreno o penziji i poslu

Nova pre 3 sata
Glumica Tanja Bošković ističe da i dalje ima istu životnu energiju i odnos prema radu, te da svoje penzionerske dane provodi srećna i spokojna. Tanja iza sebe ima bogatu karijeru, ali i ispunjen privatan život, te ističe da ne žali ni za čim, već da… »
"Srećna sam više nego što sam zaslužila!" Tanja Bošković otvoreno o penziji i poslu: "Nisam osvojila Oskara, ali šta će vam…

"Srećna sam više nego što sam zaslužila!" Tanja Bošković otvoreno o penziji i poslu: "Nisam osvojila Oskara, ali šta će vam…

Blic pre 7 sati
Naglašava koliko je vera naučila strpljenju i pomogla joj da razlikuje bitno od nebitnog, zbog čega više ne brine o sporednim stvarima. Sa toplinom se priseća rada na kultnim serijama i filmovima, afirmišući važnost prijateljstava i ljubav prema… »

Vesti dana »