Povezane vesti

Protest u Sremskim Karlovcima 31. jula zbog pretnji aktivistkinji: Niko nije sam

Protest u Sremskim Karlovcima 31. jula zbog pretnji aktivistkinji: Niko nije sam

Luftika pre 25 minuta
Protest “Karlovčani protiv nasilnika” održaće se u petak, 31. jula, u Sremskim Karlovcima, a povodom pretnji silovanjem koje su upućene jednoj aktivistkinji iz tog mesta. Skup podrške aktivistkinji počeće okupljanjem ispred Karlovačke gimnazije u 19.30… »
Protest u Sremskim Karlovcima u petak zbog pretnji silovanjem aktivistkinji

Protest u Sremskim Karlovcima u petak zbog pretnji silovanjem aktivistkinji

Mašina pre 5 sati
Zbor Sremskih Karlovaca organizuje protest u petak od 19.30 časova ispred Karlovačke gimnazije zbog nedavnih pretnji aktivistkinji iz tog mesta Justini Arsić. Njoj su prošle nedelje, kako je ranije saopštila grupa „Borba je obaveza” dva muškarca, za koja… »
Protest u petak u Sremskim Karlovcima zbog pretnji silovanjem aktivistkinji: "Niko nije sam"

Protest u petak u Sremskim Karlovcima zbog pretnji silovanjem aktivistkinji: "Niko nije sam"

Radio 021 pre 6 sati
Protest "Karlovčani protiv nasilnika" održaće se u petak, 31. jula, u Sremskim Karlovcima, a povodom pretnji silovanjem koje su upućene jednoj aktivistkinji iz tog mesta. Dodaj 021.rs kao glavni izvor na Google-u. Skup podrške aktivistkinji počeće… »

Vesti dana »