Povezane vesti
"Dugo razmišljam o usvajanju deteta" Indira Levak o borbi za potomstvo: Volela bih da se kockice slože...
Kurir 29.07.2026
Indira Levak nedavno je saopštila da se razvodi od supruga Miroslava, sa kojim se godinama borila za potomstvo. Indira je jednom prilikom govorila o majčinstvu i tada je otkrila da je čak razmišljla i o usvajanju deteta. – Više od svega sam želela da se… »
"Više od svega sam želela da se ostvarim kao majka": Indira Levak otvorila dušu o borbi za potomstvo i usvajanju deteta
Nova 29.07.2026
Pevačica Indira Levak veliku popularnost je stekla u grupi "Colonia", gde je otpevala neke od njihovih najvećih hitova. Pored pesama, Indira je poznata i po svojim energičnim nastupima, a iza njenog osmeha je dugogodišnja borba. Indira nikada nije krila… »
"Više od svega sam želela da budem majka" Indira Levak otvorila dušu o borbi za potomstvo, pa otkrila istinu o usvajanju…
Blic 29.07.2026
Indira Levak je objavila da se razvodi od supruga Miroslava, sa kojim je dugo pokušavala da dobije dete. Pevačica je otvoreno govorila o svojoj neostvarenoj želji da postane majka i razmišljanjima o usvajanju deteta. Popularna pevačica Indira Levak… »
„Dugo razmišljam o usvajanju deteta“: Indira Kolonija se razvela od muža pre 2 godine: „Oboje smo emotivci“
Telegraf 29.07.2026
Indira Levak nedavno je saopštila da se razvodi od supruga Miroslava, sa kojim se godinama borila za potomstvo. Indira je jednom prilikom govorila o majčinstvu i tada je otkrila da je čak razmišljla i o usvajanju deteta. - Više od svega sam želela da se… »
Vesti dana »
Usvojen rebalans budžeta i paket pomoći građanima u Skupštini Srbije
Naslovi.ai pre 1 satjoš 71 povezana
SPS i Ružić o odluci Komisije: Stranka ga isključila zbog kršenja Statuta, on kaže da još nije dobio zvaničnu odluku
Newsmax Balkans pre 2 satajoš 38 povezanih
Avramović posle pobede nad Italijom: „Svi ginemo za ovaj grb, odnos u reprezentaciji ne može da se poredi ni sa čim“
Nova pre 52 minutajoš 36 povezanih
Srbija savladala Italiju u Pezaru i napravila korak ka Mundobasketu
Naslovi.ai pre 32 minutajoš 55 povezanih
Oteli dvojicu Avganistanaca i tri Turčina pa za njih tražili otkup: Saslušani otmičari iz Vladimiraca
Nova pre 7 minutajoš 38 povezanih