Povezane vesti
"Dugo razmišljam o usvajanju deteta" Indira Levak o borbi za potomstvo: Volela bih da se kockice slože...
Kurir pre 2 sata
Indira Levak nedavno je saopštila da se razvodi od supruga Miroslava, sa kojim se godinama borila za potomstvo. Indira je jednom prilikom govorila o majčinstvu i tada je otkrila da je čak razmišljla i o usvajanju deteta. – Više od svega sam želela da se… »
"Više od svega sam želela da se ostvarim kao majka": Indira Levak otvorila dušu o borbi za potomstvo i usvajanju deteta
Nova pre 3 sata
Pevačica Indira Levak veliku popularnost je stekla u grupi "Colonia", gde je otpevala neke od njihovih najvećih hitova. Pored pesama, Indira je poznata i po svojim energičnim nastupima, a iza njenog osmeha je dugogodišnja borba. Indira nikada nije krila… »
"Više od svega sam želela da budem majka" Indira Levak otvorila dušu o borbi za potomstvo, pa otkrila istinu o usvajanju…
Blic pre 3 sata
Indira Levak je objavila da se razvodi od supruga Miroslava, sa kojim je dugo pokušavala da dobije dete. Pevačica je otvoreno govorila o svojoj neostvarenoj želji da postane majka i razmišljanjima o usvajanju deteta. Popularna pevačica Indira Levak… »
„Dugo razmišljam o usvajanju deteta“: Indira Kolonija se razvela od muža pre 2 godine: „Oboje smo emotivci“
Telegraf pre 3 sata
Indira Levak nedavno je saopštila da se razvodi od supruga Miroslava, sa kojim se godinama borila za potomstvo. Indira je jednom prilikom govorila o majčinstvu i tada je otkrila da je čak razmišljla i o usvajanju deteta. - Više od svega sam želela da se… »
Vesti dana »
Upozorenje MUP-a: Lažni imejlovi u ime Republičkog geodetskog zavoda
Naslovi.ai pre 41 minutajoš 40 povezanih
'Najjači zemljotres koji sam doživeo': Raste broj žrtava u Japanu, traga se za nestalima
BBC News pre 2 satajoš 34 povezane
Rusija raspisala poternicu za osnivačem Telegrama Pavelom Durovom
Naslovi.ai pre 4 satijoš 28 povezanih