Povezane vesti
Aleksić ušao u oštru polemiku sa Gašićem, uključili se i drugi ministri
Danas pre 1 sat
U Skupštini Srbije razvila se žestoka polemika između Miroslava Aleksića (NPS) i Bratislava Gašića (SNS), ministra odbrane. Vaša imovina je precenjena na oko 23 miliona evra, ali ja to ne znam, rekao je Aleksić u Skupštini Srbije, trećeg dana sednice… »
Polemika u Skupštini: Aleksić, Gašić i Mali o imovini i porodicama
Beta pre 4 sati
Rasprava u Skupštini Srbije o poverenju Vladi nastavljena je polemikom predsednika Narodnog pokreta Srbije (NPS) Miroslava Aleksića i ministara odbrane i finansija, Bratislava Gašića i Siniše Malog, o ličnoj i imovini članova njihovih porodica. Gašić je… »
Afera „Jovanjica“, novac za ulazak u SNS, budžet Trstenika: Polemika Aleksića i ministara Gašića i Malog
Nedeljnik pre 3 sata
Rasprava u Skupštini Srbije o poverenju Vladi nastavljena je polemikom predsednika Narodnog pokreta Srbije (NPS) Miroslava Aleksića i ministara odbrane i finansija, Bratislava Gašića i Siniše Malog, o ličnoj i imovini članova njihovih porodica. Gašić je… »
Radio sto plus pre 3 sata
Gašić je tokom polemike optužio Aleksića da je tražio novac za prelazak u Srpsku naprednu stranku. “Što se niste grozili Srpske napredne stranke kad ste dolazili kod mene, dok sam vodio Izvršni odbor, da kompletno s Vašom strankom pređete? Tražili ste… »
Pravo u centar pre 3 sata
Vesti dana »
Upozorenje MUP-a: Lažni imejlovi u ime Republičkog geodetskog zavoda
Naslovi.ai pre 41 minutajoš 40 povezanih
Rusija raspisala poternicu za osnivačem Telegrama Pavelom Durovom
Naslovi.ai pre 4 satijoš 28 povezanih