Povezane vesti

"Egzistencija moje porodice je bila neizvesna", Branko Janković napustio prestonicu, otišao na selo: "Deca mi pomažu"

"Egzistencija moje porodice je bila neizvesna", Branko Janković napustio prestonicu, otišao na selo: "Deca mi pomažu"

Kurir pre 19 sati
Na prvi pogled, Branko Janković živi dva potpuno različita života. Jedan je pred kamerama i na pozorišnoj sceni, gde publiku godinama osvaja autentičnim i upečatljivim ulogama. Drugi je daleko od reflektora, u selu Gunjaci, među pašnjacima, stadom i… »
"Egzistencija moje porodice bila je neizvesna", Branko Janković napustio Beograd i otišao na selo: Ozbiljno je!

"Egzistencija moje porodice bila je neizvesna", Branko Janković napustio Beograd i otišao na selo: Ozbiljno je!

Telegraf pre 21 sat
Glumac Branko Janković već godinama uspešno balansira između glumačke karijere i života na selu, gde se, osim umetnosti, bavi i proizvodnjom mleka i mlečnih proizvoda. Na ovogodišnjem 33. Evropskom filmskom festivalu Palić govorio je o novom filmu "Čuvar… »
"Egzistencija moje porodice je bila neizvesna": Branko Janković napustio Beograd i preselio se na selo: "Deca mi pomažu"…

"Egzistencija moje porodice je bila neizvesna": Branko Janković napustio Beograd i preselio se na selo: "Deca mi pomažu"…

Blic pre 22 sata
U novom filmu "Čuvar ikona Svetog Đorđa" Branko igra ulogu policajca, a kroz lik ističe problem nesvesnosti i odvojenosti društvenih institucija od stvarnih problema naroda. Branko je poznat kao glumac, ali je i uspešan u proizvodnji mlečnih proizvoda na… »

Vesti dana »