Povezane vesti

Đurić: Srbija i Albanija se načelno dogovorile oko otvaranja konzulata

Beta pre 21 dana
Srbija i Albanija načelno su se dogovorile da otvore konzulate u Skadru i u Bujanovcu, rekao je danas ministar spoljnih polsova Srbije Marko Đurić. "Raduje me što sam imao dobre razgovore sa novim albanskim ministrom spoljnih poslova Feritom Hodžom, sa… »

Radio sto plus pre 21 dana
“Raduje me što sam imao dobre razgovore sa novim albanskim ministrom spoljnih poslova Feritom Hodžom, sa kojim smo postigli načelnu saglasnost da otvorimo konzulate naše dve zemlje u Skadru i u Bujanovcu”, rekao je Đurić za Radio Beograd. Govoreći o… »

Pravo u centar pre 21 dana
Srbija i Albanija načelno su se dogovorile da otvore konzulate u Skadru i u Bujanovcu, rekao je danas ministar spoljnih polsova Srbije Marko Đurić. „Raduje me što sam imao dobre razgovore sa novim albanskim ministrom spoljnih poslova Feritom Hodžom, sa… »

Insajder pre 21 dana
Srbija i Albanija načelno su se dogovorile da otvore konzulate u Skadru i u Bujanovcu, rekao je danas ministar spoljnih poslova Srbije Marko Đurić. Marko Đurić Foto: Srđan Ilić "Raduje me što sam imao dobre razgovore sa novim albanskim ministrom spoljnih… »

N1 Info pre 21 dana
Srbija i Albanija načelno su se dogovorile da otvore konzulate u Skadru i u Bujanovcu, rekao je dministar spoljnih polsova Srbije Marko Đurić. "Raduje me što sam imao dobre razgovore sa novim albanskim ministrom spoljnih poslova Feritom Hodžom, sa kojim… »
Đurić: Srbija i Albanija se načelno dogovorile o otvaranju konzulata u Skadru i Bujanovcu

Đurić: Srbija i Albanija se načelno dogovorile o otvaranju konzulata u Skadru i Bujanovcu

Nova pre 21 dana
Srbija i Albanija načelno su se dogovorile da otvore konzulate u Skadru i u Bujanovcu, rekao je danas ministar spoljnih polsova Srbije Marko Đurić. "Raduje me što sam imao dobre razgovore sa novim albanskim ministrom spoljnih poslova Feritom Hodžom, sa… »

Nedeljnik pre 21 dana
Srbija i Albanija načelno su se dogovorile da otvore konzulate u Skadru i u Bujanovcu, rekao je danas ministar spoljnih polsova Srbije Marko Đurić. „Raduje me što sam imao dobre razgovore sa novim albanskim ministrom spoljnih poslova Feritom Hodžom, sa… »

Vesti dana »