Повезане вести
Ђурић: Србија и Албанија се начелно договориле око отварања конзулата
Бета пре 9 сати
Србија и Албанија начелно су се договориле да отворе конзулате у Скадру и у Бујановцу, рекао је данас министар спољних полсова Србије Марко Ђурић. "Радује ме што сам имао добре разговоре са новим албанским министром спољних… »
Радио сто плус пре 8 сати
“Радује ме што сам имао добре разговоре са новим албанским министром спољних послова Феритом Хоџом, са којим смо постигли начелну сагласност да отворимо конзулате наше две земље у Скадру и у Бујановцу”, рекао је Ђурић за Радио… »
Право у центар пре 9 сати
Србија и Албанија начелно су се договориле да отворе конзулате у Скадру и у Бујановцу, рекао је данас министар спољних полсова Србије Марко Ђурић. „Радује ме што сам имао добре разговоре са новим албанским министром спољних… »
Инсајдер пре 9 сати
Србија и Албанија начелно су се договориле да отворе конзулате у Скадру и у Бујановцу, рекао је данас министар спољних послова Србије Марко Ђурић. Марко Ђурић Фото: Срђан Илић "Радује ме што сам имао добре разговоре са новим… »
Н1 Инфо пре 9 сати
Србија и Албанија начелно су се договориле да отворе конзулате у Скадру и у Бујановцу, рекао је дминистар спољних полсова Србије Марко Ђурић. "Радује ме што сам имао добре разговоре са новим албанским министром спољних послова… »
Ђурић: Србија и Албанија се начелно договориле о отварању конзулата у Скадру и Бујановцу
Нова пре 9 сати
Србија и Албанија начелно су се договориле да отворе конзулате у Скадру и у Бујановцу, рекао је данас министар спољних полсова Србије Марко Ђурић. "Радује ме што сам имао добре разговоре са новим албанским министром спољних… »
Недељник пре 9 сати
Србија и Албанија начелно су се договориле да отворе конзулате у Скадру и у Бујановцу, рекао је данас министар спољних полсова Србије Марко Ђурић. „Радује ме што сам имао добре разговоре са новим албанским министром спољних… »
Вести дана »
Звезда потврдила разлику у класи у Београду: Црвено-бели знају ривала у трећем колу
Данас пре 4 сатијош 2 повезане
Станковић истакао шта га посебно радује и зашто је добро што је Хапоел наредни ривал
Данас пре 4 сатијош 2 повезане