Povezane vesti
Đurić: Srbija i Albanija se načelno dogovorile oko otvaranja konzulata
Beta pre 21 dana
Srbija i Albanija načelno su se dogovorile da otvore konzulate u Skadru i u Bujanovcu, rekao je danas ministar spoljnih polsova Srbije Marko Đurić. "Raduje me što sam imao dobre razgovore sa novim albanskim ministrom spoljnih poslova Feritom Hodžom, sa… »
Radio sto plus pre 21 dana
“Raduje me što sam imao dobre razgovore sa novim albanskim ministrom spoljnih poslova Feritom Hodžom, sa kojim smo postigli načelnu saglasnost da otvorimo konzulate naše dve zemlje u Skadru i u Bujanovcu”, rekao je Đurić za Radio Beograd. Govoreći o… »
Pravo u centar pre 21 dana
Srbija i Albanija načelno su se dogovorile da otvore konzulate u Skadru i u Bujanovcu, rekao je danas ministar spoljnih polsova Srbije Marko Đurić. „Raduje me što sam imao dobre razgovore sa novim albanskim ministrom spoljnih poslova Feritom Hodžom, sa… »
Insajder pre 21 dana
Srbija i Albanija načelno su se dogovorile da otvore konzulate u Skadru i u Bujanovcu, rekao je danas ministar spoljnih poslova Srbije Marko Đurić. Marko Đurić Foto: Srđan Ilić "Raduje me što sam imao dobre razgovore sa novim albanskim ministrom spoljnih… »
N1 Info pre 21 dana
Srbija i Albanija načelno su se dogovorile da otvore konzulate u Skadru i u Bujanovcu, rekao je dministar spoljnih polsova Srbije Marko Đurić. "Raduje me što sam imao dobre razgovore sa novim albanskim ministrom spoljnih poslova Feritom Hodžom, sa kojim… »
Đurić: Srbija i Albanija se načelno dogovorile o otvaranju konzulata u Skadru i Bujanovcu
Nova pre 21 dana
Srbija i Albanija načelno su se dogovorile da otvore konzulate u Skadru i u Bujanovcu, rekao je danas ministar spoljnih polsova Srbije Marko Đurić. "Raduje me što sam imao dobre razgovore sa novim albanskim ministrom spoljnih poslova Feritom Hodžom, sa… »
Nedeljnik pre 21 dana
Srbija i Albanija načelno su se dogovorile da otvore konzulate u Skadru i u Bujanovcu, rekao je danas ministar spoljnih polsova Srbije Marko Đurić. „Raduje me što sam imao dobre razgovore sa novim albanskim ministrom spoljnih poslova Feritom Hodžom, sa… »
Vesti dana »
(Video) Pakao trajao više od 8 sati! Kijev u plamenu, detonacije odzvanjale, tresle se kuće, Rusi udarili balističkim raketama, 12 mrtvih: NATO zemlja digla avione, dron se srušio u Rumuniji
Blic pre 57 minutajoš 31 povezana
Tradicija na strani crveno-belih: Zvezda uspešnija od čeških klubova
Sputnik pre 37 minutajoš 29 povezanih
Pojačana kontrola autobusa: tehnička ispravnost vozila i odmor vozača pod posebnom kontrolom
Glas Zapadne Srbije pre 27 minutajoš 18 povezanih
Počinje još jedan toplotni talas, najviša temperatura danas do 40 stepeni
RTS pre 1 satjoš 20 povezanih