Povezane vesti
Paunović: Protiv mene se vodi politička hajka, Dačić; Vlada neće pasti, nije sklona padu
Beta 29.07.2026
Ministarka Snežana Paunović izjavila je, tokom današnje skupštinske rasprave, je da je protiv ne sprovedena "svojevrsna politička hajka, koju će preživeti", navodeći da "nikad nije pozvala na etničko čišćenje", kao i da je milion puta osudila sve… »
Paunović: Protiv mene se vodi politička hajka, Dačić; Vlada neće pasti, nije sklona padu
Pravo u centar 29.07.2026
Ministarka Snežana Paunović izjavila je, tokom današnje skupštinske rasprave, je da je protiv ne sprovedena „svojevrsna politička hajka, koju će preživeti“, navodeći da „nikad nije pozvala na etničko čišćenje“, kao i da je milion puta osudila sve… »
Radio sto plus 29.07.2026
“Želim građanima Srbije da kažem, vlada čiji sam deo, čiji sam ministar državne uprave i lokalne samoprave, ni jednog trenutka nije i ne može snositi odgovornost za ono što je bila moja životna priča u jednoj emisiji. Profesor Macut, koji je ovde tri… »
Vesti dana »
Pirot 3×3 vicešampion Srbije: Raičević MVP finalnog turnira na Zlatiboru
Pirotske vesti pre 1 satjoš 108 povezanih
RHMZ izdao više upozorenja: U sredu do 36 stepeni, a onda stiže veliki preokret
Mondo pre 6 satijoš 39 povezanih
Atina ponela "zlatnu" haljinu od 284.000 dinara: Za Karleušinu naslednicu stigao komad iz inostranstva
Telegraf pre 1 satjoš 28 povezanih
MUP: Požar na Suvoj planini se proširio u tri pravca, gase vatrogasci, šumari, građani i helikopteri
N1 Info pre 7 satijoš 42 povezane
Nije samo reč o penalu! Sudijski ekspert otkrio jednu veliku grešku arbitara u večitom derbiju!
Kurir pre 22 minutajoš 38 povezanih