Povezane vesti
Paunović: Protiv mene se vodi politička hajka, Dačić; Vlada neće pasti, nije sklona padu
Beta pre 21 sat
Ministarka Snežana Paunović izjavila je, tokom današnje skupštinske rasprave, je da je protiv ne sprovedena "svojevrsna politička hajka, koju će preživeti", navodeći da "nikad nije pozvala na etničko čišćenje", kao i da je milion puta osudila sve… »
Paunović: Protiv mene se vodi politička hajka, Dačić; Vlada neće pasti, nije sklona padu
Radio sto plus pre 20 sati
“Želim građanima Srbije da kažem, vlada čiji sam deo, čiji sam ministar državne uprave i lokalne samoprave, ni jednog trenutka nije i ne može snositi odgovornost za ono što je bila moja životna priča u jednoj emisiji. Profesor Macut, koji je ovde tri… »
Pravo u centar pre 21 sat
Ministarka Snežana Paunović izjavila je, tokom današnje skupštinske rasprave, je da je protiv ne sprovedena „svojevrsna politička hajka, koju će preživeti“, navodeći da „nikad nije pozvala na etničko čišćenje“, kao i da je milion puta osudila sve… »
Vesti dana »
Srbiju zahvatio jak toplotni talas: RHMZ izdao narandžasti meteoalarm
Naslovi.ai pre 3 satajoš 26 povezanih
I druga sednica Saveta REM završena bez izbora predsednika, nijedan kandidat nije dobio dvotrećinsku većinu
Newsmax Balkans pre 9 minutajoš 36 povezanih
Istorijski nizak vodostaj Dunava ugrozi plovidbu i energetiku
Naslovi.ai pre 19 minutajoš 54 povezane
NIS: U prvom polugodištu neto dobit 9,8 milijardi dinara, očuvano stabilno poslovanje
Forbes pre 1 satjoš 27 povezanih
Vlasnik motela u suzama dok mu ruše objekat na Gazivodama: "Ulagali smo 30 godina, upali su s dugim cevima"
Mondo pre 3 satajoš 25 povezanih