Povezane vesti
"Tražili su da se skidam gola" Naša glumica odbila 10 uloga, pomenula Kusturicu: "Prišao mi njegov asistent"
Telegraf pre 6 sati
Glumica Jelena Jovičić danas važi za jedno od prepoznatljivih lica domaće scene, a iza nje su brojne televizijske i pozorišne uloge, kao i veliki projekti koje je sama realizovala. Jelena je rođena na današnji dan, 29. jula 1976. godine u Beogradu, a… »
"Ja sam zamišljao da mi pola serije šetaš polugola": Naša lepa glumica otkrila zbog čega je odbila desetine uloga
Nova pre 12 sati
Glumica Jelena Jovičić je svojevremeno bila gost u emisiji "Ispovest" na portalu Nova.rs, kada je govorila o nepoznatim detaljima iz njene biografije. Jelena važi za jednu od najlepših domaćih glumica, ali ističe da joj atraktivan izgled često pravio… »
"Tražili su da se skidam gola, odbila sam 10 uloga" Naša glumica ogolila dušu, spomenula i Emira Kusturicu: "Njegov asistent…
Blic pre 14 sati
Njen profesionalni put bio je pun izazova i teškoća. Danas je poznata po bogatoj i raznovrsnoj karijeri u umetnosti. Glumica Jelena Jovičić rođena je na današnji dan, 29. jula 1976. godine u Beogradu, a ima sebe ima brojne, kako televizijske, tako i… »
Vesti dana »
Zvezda potvrdila razliku u klasi u Beogradu: Crveno-beli znaju rivala u trećem kolu
Danas pre 4 satijoš 2 povezane
Stanković istakao šta ga posebno raduje i zašto je dobro što je Hapoel naredni rival
Danas pre 4 satijoš 2 povezane