Povezane vesti

"Idem u Tursku na korekciju, moram ovo da sečnem!" Tanja Savić nezadovoljna izgledom, a evo zašto nije sa verenikom na…

"Idem u Tursku na korekciju, moram ovo da sečnem!" Tanja Savić nezadovoljna izgledom, a evo zašto nije sa verenikom na…

Blic pre 17 sati
Izjavila je da je veoma zadovoljna brojem nastupa, iako ponekad ima prenatrpan raspored koji joj ne odgovara jer želi više vremena za porodicu. Tanja je otkrila da ode kod plastičnog hirurga u Tursku kako bi sredila određene estetske korekcije, jer nije… »
"Sva sam iskrivljena": Tanja Savić nezadovoljna izgledom, ide u Tursku na remont

"Sva sam iskrivljena": Tanja Savić nezadovoljna izgledom, ide u Tursku na remont

Telegraf pre 17 sati
Pevačica Tanja Savić došla je večeras na rođendan voditeljke Bojane Lazić. Pred pripadnicima sedme sile otkrila je da je čeka odlazak kod plastičara, a otkrila je i zbog čega njen verenik Muhamed Muki Bešić nije sa njom na proslavi. - Muki me je dovezao… »
"To je katastrofa": Vanja Mijatović besna zbog Kristijana Golubovića, nije mogla više da ćuti

"To je katastrofa": Vanja Mijatović besna zbog Kristijana Golubovića, nije mogla više da ćuti

Telegraf pre 18 sati
Pevačica Vanja Mijatović večeras je privukla veliku pažnju dolaskom na rođendansku proslavu voditeljke Bojane Lazić. Pred okupljenim predstavnicima medija, Vanja je bez dlake na jeziku prokomentarisala aktuelni haos u koji je umešan rijaliti učesnik… »
"Kristijanov potez je katastrofa, iznervirala sam se", Vanja Mijatović oštro o Goluboviću! Požalila se: "Ne zovu me u Crnoj…

"Kristijanov potez je katastrofa, iznervirala sam se", Vanja Mijatović oštro o Goluboviću! Požalila se: "Ne zovu me u Crnoj…

Blic pre 19 sati
Komentarisala je mogućnost treće pesme sa Gastozom i istakla dobrodoslu saradnju s njim. Izjavila je da njene pesme veoma slušaju u Crnoj Gori, ali je retko pozivaju da nastupa po klubovima. Pevačica Vanja Mijatović pojavila se večeras na proslavi… »

Vesti dana »