Povezane vesti
Ana Radulović konačno otkrila kako je stekla besnu mašinu: "Meni niko nije ni gorivo sipao, a kamoli..."
Telegraf pre 5 sati
Ana Radulović blistala je juče na proslavi rođendana svoje koleginice Bojane Lazić u jednom prestoničkom restoranu. - Morala sam da dođem da ispoštujem koleginicu jer smo privatno dobre, a i ovo je jubilarni rođendan. Zajedno smo prošle kroz brojne… »
Kupila kola od 100.000 evra, pa sad otkrila da će praviti i kuću: Ana Radulović otvorila dušu o finansijama, ljubavi i…
Kurir pre 8 sati
Ana Radulović juče je bila gost na proslavi rođendan njene koleginice Bojane Lazić. Voditeljka je otvorila dušu i progovorila o raznim temama. Odakle joj skupoceni auto, kakvi su joj planovi za budućnost, kakav ima odnos sa kolegama, ali i o velikom šefu… »
Jovana Jeremić potpisala nov ugovor sa Mitrovićem, evo na koliko: nakon serije otkaza usledila debela promena
Mondo pre 9 sati
Voditeljka Jovana Jeremić pojavila se sinoć na proslavi 40. rođendana koleginice Bojane Lazić. Na licu mesta je pred pripadnicima sedme sile pričala o slavljenici, novom ugovoru sa "Pinkom", ali i Tanji Savić, sa kojom je ranije vodila medijske ratove. -… »
"Danas sam ga potpisala": Jovana Jeremić otkrila detalje paprenog ugovora sa Pinkom
Telegraf pre 16 sati
Poznata voditeljka Jovana Jeremić napravila je pravi haos dolaskom na glamuroznu proslavu 40. rođendana koleginice Bojane Lazić. Pred okupljenim pripadnicima sedme sile otvorila je dušu i bez dlake na jeziku progovorila o slavljenici, detaljima svog… »
"Velikom šefu nije problem da odreši kesu": Ana Radulović otkrila detalje o Eliti 10
Telegraf pre 16 sati
Atraktivna voditeljka Ana Radulović pojavila se večeras na glamuroznoj proslavi 40. rođendana koleginice Bojane Lazić, a tom prilikom pred okupljenim medijima progovorila je bez dlake na jeziku o njihovom odnosu, detaljima iz "Elite 10", kao i o kupovini… »
Vesti dana »
Srbiju zahvatio jak toplotni talas: RHMZ izdao narandžasti meteoalarm
Naslovi.ai pre 3 satajoš 26 povezanih
Istorijski nizak vodostaj Dunava ugrozi plovidbu i energetiku
Naslovi.ai pre 19 minutajoš 54 povezane
"Rušenjem motela „Jezero“ po nalogu Faruka Mujke urušen ustavnopravni poredak na Kosovu": Srpske NVO sa severa Kosova osudile današnju akciju
Insajder pre 2 satajoš 25 povezanih