Povezane vesti
Legendarni pevač planirao venčanje, pa nastradao: Evo šta je danas sa njegovom verenicom
Nova pre 5 sati
Na današnji dan, 30. jula, navršavaju se 32 godine od smrti pevača Ipčeta Ahmedovskog, jednog od najvoljenijih izvođača narodne muzike s početka devedesetih, čija je karijera prekinuta u trenutku kada je bila u velikom usponu. Imao je samo 28 godina, iza… »
"On je bio sponzoruša, ja sam ga izdržavala. Moji su digli kredite da uredimo stan": Čuveni jugoslovenski pevač sve je dugovao…
Nova pre 7 sati
Prošlo je osam godina otkako je region ostao bez jednog od najvećih muzičkih umetnika koje je imao. Oliver Dragojević preminuo je 29. jula 2018. godine posle jednogodišnje borbe sa rakom pluća, ali je iza sebe ostavio opus koji je odavno prerastao… »
Nakon što je poginuo, otac i majka umrli od tuge za njim: Imao je samo 28 godina, njegov brat poznati pevač ga nikad nije…
Kurir pre 12 sati
Na današnji dan, 30. jula 1994. godine, poginuo je Ipče Ahmedovski. Pevač je tragično izgubio život u saobraćajnoj nesreći u 28. godini. Kako je njegov brat Jašar Ahmedovski u jednom intervjuu izjavio, njihovi otac i majka su ubrzo preminuli nakon što su… »
"Neki ljudi nikada ne odlaze": Hanka Paldum podelila sliku sa Oliverom Dragojevićem na godišnjicu njegove smrti
Nova pre 12 sati
Hanka Paldum oglasila se povodom osme godišnjice smrti Olivera Dragojevića i dirljivom porukom odala počast jednom od najvećih muzičara sa prostora bivše Jugoslavije. Hanka je na svom Fejsbuk profilu podelila zajedničku fotografiju sa Oliverom… »
„Nije mu bilo spasa“: Bio najveća zvezda, a onda je tragično izgubio život u 28. godini: Plakala je cela Juga
Telegraf pre 12 sati
Na današnji dan, 30. jula 1994. godine, domaća estradna scena ostala je bez jednog od svojih najzapaženijih i najtalentovanijih mladih pevača Ipčeta Ahmedovskog. Ipče Ahmedovski, čiji su glas i emotivne interpretacije obeležili početak devedesetih… »
Imao je samo 28 godina kad je poginuo: Na današnji dan pre 32 godine legenda narodne muzike nastradala u saobraćajnoj nesreći…
Blic pre 13 sati
Ipče Ahmedovski je bio jedan od najtalentovanijih mladih pevača domaće scene početkom devedesetih godina. Bio je mlađi brat popularnog pevača Jašara Ahmedovskog i smatran zvezdom u usponu sa sjajnom muzičkom budućnošću. Na današnji dan, 30. jula 1994… »
4 najveće folk zvezde umrle su na isti način: Balkan ih obožavao, a njihovi poslednji minuti lede krv u žilama
Mondo pre 15 sati
Ipče Ahmedovski bio je jedna od najvoljenijih mladih zvezda narodne muzike na ovim prostorima. Njegovi hitovi poput "Plačite oči moje", "Ja te volim", "Da ti gužvam postelju"... obeležili su čitavu jednu eru i postavili ga u sam vrh muzičke scene… »
Na današnji dan izgubili smo legendu narodne muzike: Imao je samo 28 godina kada je tragično stradao, a njegove hitove i danas…
Nova pre 18 sati
Na današnji dan, 30. jula 1994. godine, estrada je ostala bez jednog od svojih najvećih talenata. Pevač Ipče Ahmedovski, čiji su glas i pesme obeležili devedesete, poginuo je u saobraćajnoj nesreći u 29. godini života. Iako je iza sebe ostavio relativno… »
Vesti dana »
Saša Ilić: Zadovoljan sam rezultatom i prolaskom u narednu rundu kvalifikacija
Politika pre 2 satajoš 6 povezanih
Hag: Završne reči protiv Tačija za ometanje pravde planirane za septembar
Politika pre 1 satjoš 1 povezana